Connery

Razer vil indtage arbejdspladsen med ergonomisk PC-udstyr

Razer x Humanscale

Razer har allieret sig med HumanScale Design Studio, i forbindelse med designet af en dedikeret udstyrsserie til et, for Razer, nyt produktområde: Arbejdsbrug.

Humanscale har ekspertise omkring ergonomisk design, og står blandt andet bag den legendariske selvjusterende Freedom Chair kontorstol, som er designet af Niels Diffrient. 

De to virksomheder har arbejdet sammen om at skabe et kontorneutralt - hvidt - sæt kontoraccessories, designet med Razers forkærlighed for performance: Et tastatur, en mus og en musemåtte. 

Razer Productivity Suite kalder de det. 

Projektet blev iværksat af Razer, fordi de oplever at mange fans af deres gaming-produkter, enten har brugt gamingprodukterne i deres arbejde - eller efterspurgt produkter, som lettere ville passe ind i et professionelt kontormiljø.

Men fra et ergonomisk perspektiv, er et gaming-keyboard ikke nødvendigvis det bedste, hvis man skal sidde og udføre produktivt arbejde 7-8-9-10 timer om dagen. 

Razers produktionssuite er derfor designet til at man rent faktisk kan arbejde med dem - og at de så oveni købet også kan være med i legen, hvis man skal have en omgang Warzone efter fyraften - det er jo ingen skade. 

ANNONCE
Razer Pro Type - Razer vil indtage arbejdspladsen med ergonomisk PC-udstyr Razer Pro Type

Razer Pro Type keyboardet er udstyret med Razers lydløse mekaniske Orange switches, og ratet til 80 millioner tryk. Det er ergonomisk designet, og trådløst - og kan connectes til fire devices af gangen. Fuldt makroprogrammerbart og oplyst med hvid LED-belysning.

Razer Pro Click + Pro Glide - Razer vil indtage arbejdspladsen med ergonomisk PC-udstyr Razer Pro Click + Pro Glide

Razer Pro Click er en ergonomisk mus med 30-graders hældning, trådløs og udstyret med 5G optisk sensor og multohost Bluetooth forbindelse - og en opladning holder musen i sving i op til 400 timer af gangen. 

Razer Pro Glide er mest af alt bare en musemåtte, der matcher de to andre produkter, men den er fint lavet med micro-weave og kompakt skummateriale på undersiden. 

Pris og tilgængelighed

Razer Productivity Suite gik i handlen 27. august 2020. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce