Connery

Razer sammensmelter Razer Phone med en laptop i Project Linda

Nåå, det er derfor Razer Phone er så symmetrisk!

Razer er kendt for at gøre lige præcis hvad de vil, og deres vilde show-koncepter af forbrugerelektronik, er ikke en undtagelse. Faktisk har virksomheden vundet "Best of CES"-awards hele syv år i træk, og i år går de efter endnu en. 

Det har resulteret i en konceptmaskine, der har fået navnet "Project Linda". 

Projekt Linda er en laptop-skal, der gør brug af den nyligt lancerede Razer Phone som hovedmotor. Det betyder at maskinen drives af telefonens Qualcomm Snapdragon chipset, og de 8 GB RAM, som telefonen allerede har. Det er så vidt jeg ved set før - men der hvor blærefaktoren for alvor opstår, er at telefonen isættes maskinen, hvor der normalt ville være et touchpad - men denne funktion overtager telefonen altså. Hvor godt det er i praksis, kan man måske sætte spørgsmålstegn ved - men det er et sejt koncept, og det er vel det, den slags handler om?

Linda har fullsize keyboard, et 15mm tykt chassis, og en vægt på 1.25 kilo (inklusiv den dockede telefon). Skærmen er et 13.3" Quad HD touch-display, og et 53.6 Wh batteri, der samtidig dublerer som turbolader til telefonen. Desuden udvider Linda telefonenslagerplads med en 200GB harddisk. 

Project Linda
Del

Seneste nyt