Connery

Razer og Retrosuperfuture lancerer eksklusiv solbrillekollektion

Her er Razersuperfuture

Retrosuperfuture (RSF) annoncerer et spændende nyt samarbejde - Razersuperfuture solbrillerne.

Det er Razers første samarbejde om solbriller og markerer RSF's indtræden i gaming-verdenen som en naturlig udvidelse af deres position inden for nutidigt streetwear.

Razersuperfuture er en eksklusiv solbrillemodel designet til at kombinere Retrosuperfutures italienske håndværk med Razers ikoniske designæstetik. 

ANNONCE
Razersuperfuture - Razer og Retrosuperfuture lancerer eksklusiv solbrillekollektion Razersuperfuture

Den maskelignende silhuet er inspireret af sportstøj med et urbant streetwear-præg. Modellen har tykke acetatrammer og stænger, hvorpå en bred linse er monteret for at give omfattende dækning og beskyttelse under brug. En unik højteknologisk linse er også anvendt - en fotokromisk linse, der sikrer, at solbrillerne kan bruges både indendørs og udendørs, samt en blålysbeskyttelsesbelægning for komfort under lange gaming-sessioner.

Razer er ikke fremmed for modescenen. De har tidligere samarbejdet med anerkendte mode- og livsstilsmærker som schweiziske Panerai og streetwearbrandet Evisu - og samtidig lanceret egne tøjkollektioner.

"Vi glæder os til at arbejde sammen med Retrosuperfuture om vores første solbriller, der kan klæde gamere fra deres spilsessioner til deres hverdagsaktiviteter i vores søgen efter at udstyre alle aspekter af gamernes verden." lyder det fra Razers Eddie Tan. 

For at markere solbrillen og fejre det eksklusive samarbejde vil linserne blive indgraveret med Razers slogan "For Gamers. By Gamers". Derudover vil hver solbrille have et unikt serienummer på ydersiden af den højre stang. Indgraveringerne spiller helt op til Razers ikoniske syregrønne branding.

De limiterede udgave solbriller vil være tilgængelige fra den 5. maj 2023 til en pris af $239,00 USD / 249€ (vejledende udsalgspris) eksklusivt på Razer.com og i udvalgte Retrosuperfuture-butikker. 

PS. Hvem synes de ligner et sæt 3D-briller?

ANNONCE
Razersuperfuture - Razer og Retrosuperfuture lancerer eksklusiv solbrillekollektion Razersuperfuture
Razersuperfuture - Razer og Retrosuperfuture lancerer eksklusiv solbrillekollektion Razersuperfuture
Del

Seneste nyt

Annonce