Connery

Razer NIO ES6 Night Explorer

All in på Chroma-lys?

Gamermærket Razer er gået i samarbejde med den kinesisk funderede elbilsproducent NIO, om en limiteret variant af deres NIO ES6, for at fremvise deres Chroma RGB-lys. 

Yes, der er dømt Fast and Furious påny, med elbilen, der integrerer LED-belysningen flere steder rundt omkring på køretøjet, mest opsigtsvækkende under bunden, så vejen kan blive oplyst. 

Det er ikke nyt, at gejler-hoveder smækker lys under deres biler, men i tilfældet med denne elbil, bliver det altså et fuldt ud operativt Razer Chroma lyskit, der spiller sammen med mærkets andre produkter. 

88 virkelig dedikerede gamere, kan fremover sidde og game i deres bil, og lade omverdenen gætte hvilket spil de har gang i, baseret på belysningens reaktioner til spil og lydinput. 

Foruden belysningen, er specialudgaven af bilen også udstyret med Razer logoer, grønne bremsekalibre og et speciallavet logo på bagenden. 

NIO elbilen er i øvrigt en ret potent sag, der har et output på 544 hestekræfter - hvor lang rækkevidden med Chroma-lyset tændt, melder historien intet om. 

ANNONCE
RAZER x NIO
Del

Seneste nyt

Annonce