Connery

Razer lancerer tøjkollektionerne Genesis og Unleashed

Gamermærket er nu - også - et tøjmærke

Razer er bedst kendt som et gamermærke - en af de mest populære producenter af gaming-accessories og laptops. Men nu sælger de også tøj.

Razer har over det seneste år arbejdet med forskellige limited edition kollektioner - heriblandt et drop med det populære streetwearmærke BAPE. 

Responsen på de tidlige samarbejde har øjensynligt været så god for Razer, at man nu har kastet sig helhjertet ud i en egen tøjkollektion. 

ANNONCE
Razer Gensis - Razer lancerer tøjkollektionerne Genesis og Unleashed Razer Gensis
Razer Gensis - Razer lancerer tøjkollektionerne Genesis og Unleashed Razer Gensis

Razer lancerer til at starte på to forskellige unisex kollektioner: Razer Genesis med minimalistiske design og subtile grønne detaljer - designet med komfort i højsædet, som gamere (også) er glade for. 

Razer Unleashed - Razer lancerer tøjkollektionerne Genesis og Unleashed Razer Unleashed
Razer Unleashed - Razer lancerer tøjkollektionerne Genesis og Unleashed Razer Unleashed

Den anden kollektion hedder Razer Unleashed, og er som navnet antyder en lidt vildere retning, som Razer har skabt til 'den ultimative fan' - her er blevet plads til kæmpestore logoer og skrigende detaljer, der næppe lader folk misforstå, hvilket tøj(gamer)mærke der er tale om. 

Mere Razer tøj på vej

Addie Tan, der arbejder med forretningsudvikling hos Razer, fortæller i forbindelse med annonceringen, at fans kan forvente endnu mere fra Razer Apparel i kommende sæsoner, hvor virksomheden vil fortsætte med at investere i kategorien, ved at tilføje endnu flere inhouse designere, som forstår modebranchen OG gaming-communitiet.

De nye tøjkollektioner fra Razer sælges direkte fra Razer.com.

ANNONCE
Razers nye tøjkollektion - Razer lancerer tøjkollektionerne Genesis og Unleashed Razers nye tøjkollektion

Hvordan er Razers nye tøjkollektion i virkeligheden?

Razers nye tøjkollektion er et interessant take fra Razer, der gennem tiden har positioneret sig ikke blot som et gamermærke, men som et gamer livsstilsmærke. Introduktionen af en tøjkollektion underbygger den mission. 

For selv at kunne få en fornemmelse for kvaliteten, sendte Razer os en vareprøve på det nye påfund. Det er ikke dårligt - kvaliteterne er lavet af forskellige tekstil-blandinger, så t-shirts blandt andet er stretchy og behagelige, mens sweats og sweatpants har en god og kraftig kvalitet. 

Når det kommer til selve designet af kollektionerne, er vi ude i en smagssag - omend vi mener at den mere minimalistiske Razer Genesis kollektion passer bedre til vores skandinaviske tilgang, selvom den stadig er vild nok at se på. 

Det bliver spændende at se, om Razer i fremtiden tør udforske et bredere spænd i farveterritoriet - for selvom det giver mening at første lancering i egen kollektion er i virksomhedens temafarver: Sort og giftgrøn, så er det et sæt tunge farver at gå sommeren i møde med. Men perfekt til en gameraften? 

ANNONCE
Razer Genesis og Unleashed - Europæiske prizer priser
  • Razer Genesis Tee:  €59.99
  • Razer Genesis Bomber Jacket: €109.99
  • Razer Genesis Shorts: €79.99
  • Razer Genesis Bucket Hat: €44.99
  • Razer Unleashed Oversized Tee: €69.99
  • Razer Unleashed Sweatshirt: €79.99
  • Razer Unleashed Zip Hoodie: €109.99
  • Razer Unleashed Shorts: €69.99
  • Razer Unleashed Jogger Pants: €89.99
  • Razer Unleashed Snapback Cap: €44.99
  • Razer Unleashed Bucket Hat: €44.99
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce