Connery

Razer Kraken: Forged Editions [Review]

Vi har kigget nærmere på en special-edition af Razers Kraken-headphone

5 ud af 6 stjerner
Razer Kraken: Forged Editions [Review]
Er du til metal og high-end gaming udstyr, kommer du nok til at savle lidt over Razer Kraked Forged Edition. Hovedfonerne, der blev lanceret i vinters, er nemlig lidt af et mesterværk.

At man står med et sæt headphones, der ligger i den dyrere ende af spektret, er der ingen tvivl om når man først får det i hænderne. headsettet er robust, og har en god vægt, godt hjulpet på vej af kopperne der er udført i aluminium. Bøjlen er betrukket med læder, og i det hele taget træder det eksklusive materialevalg igennem, hele konstruktionen igennem.
ANNONCE

Både Gaming og Musik i støbeskeen

Forged Edition er blevet støbt i en tanke om at kunne skabe det bedste tilbehør, der tilgodeser den musikelskende gamer, og den spilelskende musiker. 
At headsettet i første omgang er skabt til spil er man ikke i tvivl om, men bassen er blevet tonet en smule ned, og komponenterne er afbalanceret over mod musiklytning. 

Nu når jeg i flæng kalder det headset og headphones, er det fordi det udskiftelige kabel, enten er clean, eller har in-line mikrofon. Så lytter du kun, er det ingen grund til at løbe rundt med en lille dims på kablet - du bestemmer selv.

Kraken Forged Edition, spiller kanon godt, og man føler ikke man er gået ned på hverken lydeffekter eller sprød musiklyd, men prisen er en smule pebret, og jeg har hørt bedre headsets i prisklassen. Det toplækre finish trækker en smule op, og derfor ender dette headset med 5 af 6 ninjas!
ANNONCE

Headphones

Drivers: 40 mm Neodymium Magnets

Frequency Response: 20 – 20,000 Hz

Impedance: 32 Ω at 1kHz

Sensitivity @ 1 kHz: 100 dB ± 3 dB

Input Power: 30 mW

Approximate Weight: 390 g

Microphone

Frequency Response: 50 – 10,000 Hz

Signal-to-Noise Ratio: 60 dB

Sensitivity (@ 1 kHz, 1 V / Pa): -38 dB ± 3 dB

Pick-up Pattern: Omni-directional

Pris: fra 2.349,-

Læs mere her: http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-kraken-forged-edition

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce