Connery

Razer AI-båd der identificerer og opsamler 250 kilo microplast per tur

Gamerbrandet søsætter endnu et grønt initiativ

Razer, mærket af gamerudstyr der er kendt for sine stealth-sorte farver og giftgrønne logoer, har begivet sig ud på en ambitiøs rejse om at udføre flere bæredygtige projekter under den grønne #gogreenwithrazer kampagne.

Seneste tiltag er afsløringen af et partnerskab med statup-virksomheden Clearbot, der har resulteret i en plastaffaldsopsamlende båd med kunstig intelligens.

ClearBot er et tech-startup, der udvikler robotter, som kan benytte kunstig intelligens til at identificere forskellige typer plastisk havaffald, på en dybde op til to meter, og herefter opsamle og aflevere op til 250 kilo plastik i samme omgang. Robotten får sin energi fra sollagret strøm. 

Samarbejdet med Razer, har budt på et frivillig arbejdskraft fra Razers medarbejdere, der skal hjælpe ClearBot til at gøre deres opfindelser produktionsklare og skalerbare. 

Razers plastikindsamlende robotbåd, er blot et af de mange tiltag, som udspringer af virksomhedens ambitiøse 10-års plan for bæredygtighed. Og #gogreenwithrazer-kampagnen, selvfølgelig. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce