Connery

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition

Verdens smukkeste bil - nu med endnu flere heste

Range Rover Velar blev kåret som verdens smukkeste bil, ved World Car Awards 2018.

Nu er den så klar i en kraftigere udgave, takket være Land Rover Special Vehicle Operations (SVO). 

Den nye variant bliver den kraftigste Velar i lineuppet, og takket være en 5-liters V8-motor med kompressor, har den 550 hestekræfter, der gør den i stand til at skyde 0-100 km/t på 4.5 sekunder og en topfart på 274 km/t. Ganske pænt for en firehjulstrækker!

Velar SVAutobiography Dynamic Edition kommer også med opgraderet bremsesystem, en ny kølergrill og en ny bagkofanger med integreret firedobbelt afgangsrør. 

De særlige detaljer i kabinen går igen i det unikke sportsrat, der har en særlig udformet kant og taktile gearskiftepaler i aluminium. Længere nede er drejegearvælgeren og de runde kontrolgreb til det perfekt integrerede Touch Pro Duo-infotainmentsystem alle udstyret med en raffineret riflet finish. En kulfiberpakke (ekstraudstyr) giver kabinen et mere moderne præg med markant Steel Weave, mens sportspedaler og belyste indstigningslister i metal med Range Rover-inskription fuldender looket.

De individuelle SV-elementer fortsætter i det 12,3" Interactive Driver Display med unikke "digitalt riflede" instrumenter, der giver den digitale oplevelse i den mellemstore SUV et præg af dygtigt håndværk, samt en skræddersyet SVAutobiography Dynamic-startskærm. De digitale detaljer fortsætter med elektronikken, der understreger den nye Velar-flagskibsmodels kørekarakteristik. 

Kalibreringen af firehjulstrækket, det aktive låsbare differentiale på bagakslen, den 8-trins gearkasse, styretøjet og luftaffjedringen er blevet optimeret og er unik for SVAutobiography Dynamic Edition, hvor den giver en mere fokuseret køreoplevelse. Ingeniørerne hos Land Rover Special Vehicle Operations brugte 63.900 timer på at fintune den unikke kalibrering, så kørsel, køreegenskaber og respons blev optimeret. 

Den nye Velar SVAutobiography Dynamic Edition fås i seks eksteriørfarver: Firenze Red, Santorini Black, Corris Grey, Fuji White, Indus Silver og på specialbestilling Satin Byron Blue. 

ANNONCE
Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt