Connery

Range Rover lancerer ny Evoque

"For 8 år siden skabte vi et nyt segment, og hele verden fulgte vores eksempel. Vi har nu redefineret, hvad en kompakt luksus-SUV er. Baseret på design og kraft og med den nyeste teknologi til rådighed opfylder den nye Range Rover Evoque dine behov til fulde og sikrer, at du når frem uanset forholdene." - Fortæller Finbar McFall, Global Marketing Director, Jaguar Land Rover.

Med udgangspunkt i originalens letgenkendelige design er den nye Range Rover Evoque en avanceret videreudvikling af den markante coupélignende silhuet kendetegnet ved den markante hurtige taglinje og stigende hoftelinje, der er så karakteristisk for Range Rover-familien

De markante proportioner forstærkes af dens udtalte skuldre og stærke hjulkasser, og sammen med de 21-tommers fælge skabes en stærk og dynamisk personlighed.
Introduktionen af juvellignende elementer, såsom superslanke Matrix LED-forlygter, skaber en mere sofistikeret for- og baglygtegrafik. Flade dørgreb, som man kender det fra blandt andet Range Rover velar og Jaguar I-PACE fremhæver det glatte, smukt formede æstetiske design, mens elegante blinklys skaber en markant signatur. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce