Connery

Randall Park og Ryan Reynolds genoptager 17 år gammel The Office joke

Så er man sgu dedikeret til sit materiale!

Premieredatoen på den næste film fra John Krasinski og Ryan Reynolds, IF, nærmer sig - og det samme gør Reynolds dedikation til promotions, som vi har set igen og igen, i reklamer om alt fra Aviation Gin, over Reynolds' mobilselskab, til trailere for Deadpool og fodboldklubben Wrexham

I den seneste promotion for den kommende film IF, opper Reynolds igen gamet, ved at invitere kollegaen Randall Park med i traileren. 

ANNONCE
IF
?si=5k8rb8fD53MplxyX

I klippet påstar Randall Park hårdtnakket, at han er filmens instruktør John Krasinski - det er sjovt nok i sig selv, men endnu sjovere hvis man er fan af The Office. 

Jokens oprindelse fandt sted i sæson 9 af The Office, i afsnittet "Andy's Ancestry".

I afsnittet havde karaktererne Jim (Krasinski) og Pam, fået deres ven Steve (Park) til at lade som om han var Jim, som en prank mod Dwight (Rainn Wilson). Gennem hele afsnittet forsætter Steve med at påstå, at han rent faktisk er Jim, og bliver ved med at referere til ting som de to rigtige kolleger har oplevet sammen - og Jim og Pam tager joken så langt, at de har fået fjernet fotos med den rigtige Jim og istedet fået lavet falske, hvor Steve poserer som Jim. 

I traileren for IF, som Reynolds i øvrigt kalder en live-action version af en Pixar-film, sidder Park altså i stolen som Krasinski, til stor glæde for dedikerede The Office fans. 

ANNONCE
Asian Jim
?si=eDitWa-UXFE4hpig
Del

Seneste nyt