Connery

Racinglegenden Ken Block er død

Gymkhana-kongen er gået bort

En racing-legende har forladt banen. Amerikanske Ken Block (55), mistede livet den 2. januar 2023 under en snescooter-ulykke i Utah, USA. 

Ifølge rapporter fra sheriff-kontoret i Wasatch County, Utah, kørte Block en snescooter på en stejl skråning, da snescooteren tippede over og landede på ham - død på stedet, som følge af kvæstelserne fra styrtet.

Block er bedst kendt for at være en imponerende bilist, men var også medstifter af skatermærket DC Shoes, som han startede med Damon Way og Clayton Blehm i 1994.

Ken Block begyndte sin karriere som professionel rallykører i 2005, hvor han rundede året af med at vinde prisen som 'Rally America Rookie of the Year' - siden da han deltaget i flere af verdens største rallymesterskaber, med deltagelse i mere end 150 løb og 20 førstepladser. 

Ken Block katapulterede sig sideløbende ud i en massiv stunt-kører karriere med Youtube-serien Gymkhana, der siden 2008 har vokset i popularitet under virksomheden Hoonigan, som Block var medstifter af. Gymkhana-serien blev så populær, at den for et par år tilbage fik sin egen dokumentarserie på Prime Video. 

Hvil i fred Block - dine bedrifter lever videre.

ANNONCE

Læs også: Ken Block rykker Las Vegas i stykker i en elektrisk Audi

Del

Seneste nyt

Annonce