Connery

Race Driver Grid går guld

Codemasters nyeste Race Driver spil Grid går i produktion

Det nyeste spil i rækken af Race Driver spillene fra Codemasters er blevet bekræftet som værende gået guld.
Race Driver Grid går guld
De fleste der overhovedet skeler en smule til bilspil har hørt om Codemasters, hvis de da ikke selv ligefrem har spillet nogle af deres spil. De har haft 2 sideløbende store serier kørende i henholdsvis Colin McRae Rally og TOCA Race Driver (senere bare Race Driver). Hvor den første serie selvsagt har været bygget meget op omkring den tidligere rallykører Colin McRae og hele rally-terminologien, så har specielt de seneste udgaver af Race Driver været bygget op over konceptet med at man styrer en fiktiv person igennem karrieren, og prøver at føre ham til tops i de forskellige asfalt-serier der huserer verden over.

Sidstnævnte har i den seneste inkarnation Grid været ude som demo i et stykke tid. Det har iøvrigt også Codemasters sideløbende spil Dirt!, der som navnet antyder foregår på næsten alt andet END asfalt. Nu er tiden så kommet til at Grid går guld og altså i reel produktion. På kildeangivelsen længere nede på siden kan den officielle udmelding fra Codemasters ses, og derudover foresvæver der en mere nøjagtig dato der hedder 30. maj for release. Denne dato skulle ifølge de meldinger der foresværer være både til PlayStation 3, Xbox 360 og PC, ligesom der har været nævnt at Nintendo DS sågar skulle kunne være en spilbar platform.
ANNONCE
Race Driver Grid går guld
Spillet har vanen tro for Codemasters flot grafik, og det må formodes at den endelige udgave ikke lader noget mangle i den forbindelse. Specielt Colin McRae spillene har i nogle af udgaverne været ganske banebrydende med hensyn til nye grafiske elementer og fysikmotor, og man kan håbe at den nyeste asfaltudgave kan fortsætte denne trend.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce