Connery

R.I.P Paul Walker - Et portræt af en ægte drengerøv

Respekt til en legende!

R.I.P Paul Walker - Et portræt af en ægte drengerøv
I weekenden mistede drengerøve overalt i verden en af de helt store helte, Paul Walker.

Walker er i sin hverdag kendt for at være en adrenalin-junkie, hvilket gjorde ham ideel til den ikoniske rolle som Brian O’Conner i Fast & Furious-genren. Desværre blev bilræset den faktor, som gjorde, at han mistede livet i alt for tidlig en alder, da han som passager i en rød Porsche torpederede ind i et træ. Mange ryster måske på hovedet over drengerøvsfilmene på hans CV, men man kan hurtigt blive enige om, at Paul Walker besad et kæmpetalent.
ANNONCE
R.I.P Paul Walker - Et portræt af en ægte drengerøv
Walker fik sit første kommercielle gennembrud i 1985, hvor han medvirkede i en Pampers-reklame. Op i gennem 90’erne medvirkede han i en række forskellige roller i tv-produktioner såsom ’The Young and the Restless’ og ’Who’s the Boss?’, men hans største gennembrud kom i 2001, hvor han bulrede frem på skærmen som en undercover-betjent med det mål at nedlægge et miljø af ulovlig undergrundsræs. Konceptet blev for alvor et strålende eksempel på ren og skær drengerøvsunderholdning, og Walker medvirkede i 4 efterfølgende film, hvor den seneste film ’Furious 6’ bragede igennem biograferne tilbage i maj. På nuværende tidspunkt er optagelserne til den syvende film i franchisen i fuld gang, men det bliver ikke det samme uden Paul Walker ved siden af bl.a. Vin Diesel, Tyrese Gibson og Dwayne Johnson.
ANNONCE
R.I.P Paul Walker - Et portræt af en ægte drengerøv
Ved siden af sin karriere blandt Hollywoods største drengerøve havde Walker også en stor passion for marinebiologi. Han kunne ses i National Geographic-programmet ‘Expedition Great White’, hvor han udlevede sin barndomsdrøm og hjalp en række professionelle biologer om bord med at mærke hajer i forsøget på at studere deres bevægelsesmønstre.
ANNONCE
R.I.P Paul Walker - Et portræt af en ægte drengerøv
Walker beskæftigede sig også meget med velgørenhed, hvor han startede konceptet, Reach Out Worldwide, som startede ud med at hjælpe jordskælvsofrene på Haiti i 2010. Han havde netop forladt en velgørenheds-event i forsøget på at hjælpe ofrene efter Haiyan-tyfonen, som hærgede store dele af Filippinerne, hvorefter han sammen med kammeraten Roger Rodas endte i en tragisk ulykke. Selvom vi ikke kender til Roger Rodas før nu, fortjener han mindst ligeså stor respekt som Walker, og vi kondolerer til hans familie og bekendte.
ANNONCE
Jeg vil gerne på vegne af Redaktionen på Connery.dk gerne give min respekt til Paul Walker og ære hans minde for altid – vi kondolerer til Paul Walkers familie, venner og bekendte i denne hårde tid. Vi vil takke for alle de gode drengerøvsoplevelser, fede bilræs, cool one-liners og ikke mindst en sikker vinder, hvis man trænger til at tanke testosteron-niveauet op på en kedelig hverdag. Paul Walker vil altid blive husket – Rest in peace.
ANNONCE
R.I.P Paul Walker - Et portræt af en ægte drengerøv
Del

Seneste nyt