Connery

Px7 S2e: Bowers & Wilkins opgraderer deres støjreducerende Px7 S2

E for Enhanced?

Bowers & Wilkins er tilbage med hvad man kunne kalde en light-opdatering af deres virkelig habile og lækre headset PX7.

Deres nye topmodel, med tilnavnet Px7 S2e, tager arven op fra sin forgænger og hæver standarden yderligere.

Hvad er nyt?

Px7 S2e har bygget på sin forgængers multi-prisvindende status og tilføjet betydelige fremskridt inden for overordnet lydkvalitet. Den nye model kommer med en opgraderet Digital Signal Processing (DSP), der giver flere muligheder med nye lydindstillinger.

ANNONCE
Bowers & Wilkins Px7 S2e - Px7 S2e: Bowers & Wilkins opgraderer deres støjreducerende Px7 S2 Bowers & Wilkins Px7 S2e

Flere farver
Designet følger traditionen med at skille sig ud fra mængden. Denne gang præsenteres headsettet i fire farvevalg: Antracitsort, Ocean Blue, Cloud Grey og en helt ny farve, Forest Green.

Lydkvalitet og teknologi
Nøglen til Px7 S2e’s lydkvalitet er den omfattende opgraderede DSP. Bowers & Wilkins fortæller at opgraderingen har muliggjort er 'reset' af headsettets akustiske platform, som burde resulterer i en forbedret detaljerigdom, dynamik og dybde. Qualcomm’s aptX's adaptive trådløse teknologi sikrer, at musikoverførslen fra dine kompatible enheder er optimal.

Batterilevetid
Med 30 timers batterilevetid på en enkelt opladning og op til 7 timers ekstra lyttetid med kun 15 minutters opladning, kan du nyde din musik hele dagen. 

Pris og tilgængelighed

Bowers & Wilkins Px7 S2e kom til salg den 19. september for 3199 kroner fra HiFi-Klubben. Altså, samme pris som forgængeren blev lanceret til. Og det er vel godkendt, i en tid med prisstigninger overalt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt