Connery

Purple Spring

Det er currant når det er bedst!

Så er det her næsten - foråret. Det betyder, at vi nærmer os tiden med korte kjoler, bare dame ben og tiden, hvor man vælter sig i øl udendørs og ligger på lur med en kikkert i klitterne på stranden! - Åh ja, foråret bringer mange dejlige ting med sig! Det samme gør Purple Spring! Om ikke andet, så kan du altid blive ved med, at hælde den på damerne - på et tidspunkt må det sgu give bonus!
ANNONCE
Følg med i vores drinktema på dette link
Purple Spring
Du kan følge vores drinktema her på Connery.dk de kommende uger, men vil du sikre dig, at du får dem allesammen med, så opret dig en profil og modtag vores nyhedsbrev. Du kan også "synes godt om" os på Facebook, for her poster vi dem også.
ANNONCE
Info:
Connery Drink Tema, sætter fokus på drinks, som man kan finde ud af at lave. Det er desuden drinks, som ikke kræver ingredienser, som kun kan skaffes hos en kinamand, på et hjørne i New York! - Se alle drinkopskrifter herInfo:

Sponsor:
 Shake-It.dk - Få inspiration til drinks og Cocktails

Location: Hornsleth Bar København

Bartender: Kasper Dam

Foto: Christian Grüner

Video og klipning: Dennis Stanley

Bemærk: Flasken Kasper kaster rundt med er en såkaldet "træningsflaske" - Vil du gerne selv i gang med at lære at kaste med flasker, så kan du få en virkelighedstro træningsflaske med  SKYY - Vodka her
ANNONCE
Del

Seneste nyt