Connery

Puls løs – trods forbud!

- Kvit smøgen, men nyd stadig røgen! Dette er nu muligt med den nye E-Cig.

Puls løs – trods forbud!
Når man lever i et lille latterligt land, hvor den bestemmende magt er overbeviste om, at man kan opdrage på folk, ved hjælp af løftede pegefingre, love, regler og forbud, hilses alle alternativer til omgåelse af alle disse, velkommen med kyshånd.

Nyeste skud på stammen til alle os, der til trods for skræmmekampagner og andet, stadig tør snige sig til, at tænde en smøg, hedder E-Cig.

Hvem kender det ikke? Man sidder på sin yndlingsrestaurant, har nydt en god middag og vil nu gerne runde det hele af, med en kaffe og en smøg, men nej - Rygeforbud!

Den venlige tjener henviser til fortovet udenfor eller den lille rygekabine bagerst i lokalet, med glassider, så man kan stå der og blive udstillet til spot og spe!

Fodboldkampen på den lokale pub, fredags-bajeren på den lokale, der kan være mange steder man savner sin tro følgesvend, ham der plejer at sidde der mellem pegefinger og langfinger, ham der dulmer en underlig trang i kroppen, ham der altid er med i festligt lag.

E-Cig kan nu blive din nye tro følgesvend, den ligner "næsten" en cigaret, den smager som en cigaret, den ryger som en cigaret, det eneste du må undvære er nikotinen. Den er fremstillet på en sådan måde, at den laver damp om til røg, der fås forskellige smags-varianter og bedst af alt, den må benyttes alle steder!

Faktisk fik jeg personligt kendskab til denne vidunderlige opfindelse gennem min mor. En nydelig ældre dame der alle dage har nydt livets mange glæder, herunder også tilfredsstillelsen ved tobaksrøg. Men dagen skulle vel komme, hvor det søde og letlevende liv, skulle give bagslag.
Det skete her i foråret, hvor hun fik konstateret en blodprop i armen, samt Som sagt så gjort, af sted til apoteket og købe lager af nikotin-tyggegummi, hvilket viste sig, hun ikke kunne tåle og udviklede allergiske reaktioner overfor. Men så fandt hun E-Cig.

Til trods for min generelt store skepsis for sådanne produkter, fik hun også mig overtalt til, at prøve denne genstand. Jeg må sige - Den kan varmt anbefales!

Rent praktisk, består den af en startpakke til en værdi af ca. 600,- kr. I startpakken er der to metalstænger, der ligner cigaretten, med glød og det hele. Samtidig fungerer disse også som genopladelige batterier, hvori man tilslutter den medfølgende oplader.

Selve smagen sidder i filter-delen der påskrues selve cigaretten, disse kan så udskiftes når smagen forsvinder efter ca. en dags brug. Refill-pakkerne koster omkring 40,- kr. for en pakke med 6 Stk. Når E-Cig er opladet og gjort rygeklar, tager man den op til munden og suger som i en almindelig cigaret, fornemmelsen af røg og tobak rammer tungen, man inhalerer og puster ud... Røg sådan!

Jeg vil betragte dette som nyeste og bedste alternativ, til rygeafvænning eller reduktion i cigaretforbrug. Samtidig er det også moderigtigt, man generer ikke andre og de første kendte har også fået øjnene op for dette alternativ, bl.a. kan nævnes præsident Obama, der er kendt som selskabsryger!

Så nu kan der atter pulses løs - trods rygeforbud!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce