Connery

Pukemaster Part 2 [Anmeldelse]

Redaktionen blev udfordret af et hold piger fra Pukemaster..

5 ud af 6 stjerner
Vores sidste anmeldelse af Pukemaster faldt ikke i god jord hos firmaet bag. Umiddelbart kunne det være historien om ræven og rønnebærene, men måske er tanken om et drukspil, hvor bodytequila og lapdances kan indgå, ikke under optimale forhold, når selskabet består af fem fyre. Da vi så fik udsigten til fire piger og gratis alkohol, var vi solgte. Pukemaster revisited var en realitet!

Læs vores første anmeldelse her.
ANNONCE
Tak til Carlsberg! Livstilsredaktøren fandt sin udkårende... - Pukemaster Part 2 [Anmeldelse] Tak til Carlsberg! Livstilsredaktøren fandt sin udkårende...
Team Connery bestod i aftenens anledning af undertegnede, en falleret håndboldspiller med knæproblemer, en musikproducer med bl.a. MGP-sange på CVet og ophavsmanden til fyrtårnet (ej at forveksle med Eifeltårnet).

Team Pukemaster bestod så af fire velproportionerede og yderst friske piger, med favnen fyldt med Carlsberg, vodka og Somersby. Hvis der nogensinde har været en ideel anledning til at recitere Frank Sinatras første linjer fra Cheek To Cheek; "Heaven, I'm in heaven. And my heart beats, so that I can hardly speak..", så var det den aften!

Naturligvis havde vi håbet på, at der ville blive en lige kønsfordeling på holdene, specielt efter at have overstået den formelle introduktion, men omvendt, så kunne man med kønsopdelte hold, forstærke vores position som det stærke køn. Ergo; to pigehold og to drengehold.

Holdopdelingen var ret optimal med henblik på spillets formål, for der dannes hurtigt kliker, hvor man egentlig bare ønsker at se det modsatte køn indtage så meget alkohol som muligt - for så voksne var vi nemlig den aften.

Reglerne kort: Du skal med en ternings hjælp rykke din brik fra start til slut på spillepladen, uden at blive Pukemaster. Pukemaster er den (u)heldige sjæl, der lander på Pukemasterfeltet på spillepladen (et felt med et billede af en sort spillebrik). Undervejs er der så 15 udfordringer, der varierer fra tankelege, fysiske udfoldelser til pinlige fortællinger - reglerne står til fri fortolkning og det er kun fantasien og deltagernes blufærdighed der sætter grænser..

Afslår man, eller taber man en udfordring, så skal der drikkes - har man den sorte Pukemasterbrik, så sympatidrikkes der lige så snart en anden deltager ved bordet drikker. Med andre ord, så er der garanti for en kæmpe brandert, uanset hvordan man tolker reglerne. 

På visse punkter fortoner aftenens forløb sig i tågeagtige tilstande, men for at opsummere højdepunkterne, så kan flg. ord anvendes: "Topløs blondine, body-Gammel-Dansk, fletninger, agurkehistorier, fyrtårn, tequila-orm, armbøjninger, kavalergang, fletninger"!

BONUS INFO: En body-Gammel-Dansk indtages på samme måde som tequilaversionen, men salt udskiftes med røget paprika og citronen med en skefuld chokoladeis.

Placeringskampen endte på flg. måde:

1. Team Connery II
2. Team Connery I
3. Team Pukemaster I
4. Team Pukemaster II

Fra redaktionens side, var vi da naturligvis ret nervøse for, hvad vi var gået ind til, da vi sagde ja til en slags blind-date, men al vores frygt blev gjort til skamme og hele indtrykket af spillet rykkede sig markant.

Naturligvis vil onde misundelige tunger påstå, at vi har solgt ud til fordel for topløse piger, gratis alkohol og søde smil - ja, og hvad så?

Fordele:
- Simple regler.
- Meget holdbar spilleplade.
- Magnetiske brikker, som ikke vælter selvom man vælter ned over bordet i sin brandert.
- Simple regler.
- Potentielt urkomiske episoder.

Ulemper:
- Kvinders manglende evne, til at forstå mænds tankegang..

Connery.dk siger: Pukemaster holdet 100% og vi ser frem til endnu en rematch til sommer!
Pukemaster vs. Connery.dk - Bikini Edition!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce