Connery

Pukemaster [Anmeldelse]

Fem fyre, en masse sprut, en bunke øl og et spil!

3 ud af 6 stjerner
Pukemaster [Anmeldelse]
Der dumpede et spil ind på redaktionen for lidt tid siden. Spillet navn burde ikke have fået os til at tøve, men lidt logistiske udfordringer gjorde, at det tog lidt tid at få samlet et hold, der skulle teste "det ultimative drukspil" Pukemaster.

Det skal lige siges, at det er folkene bag spillet, der har pyntet sig med den fornemme titel, altså det med at være ultimativ.

Testen


I sandheden var det en sølle forsamling af hankønsvæsner, der blev hanket op i, så man kan vel egentlig tale om en test med svære odds, for testteamet kom til at bestå af fem fyre med tvivlsom baggrund, heribland undertegnede, vores redaktør og yngstemand i form af en af medlemmerne fra vores Party Crew.

Der blev hurtigt hældt øl i hovedet og reglerne blev ivrigt debatteret og analyseret. Vé den der omgik reglerne eller forsøgte at skaffe sig én, for de andre deltagere uhensigtsmæssig fordel.

En hurtig opsummering af reglerne bringer os omkring udfordringer, en dødsdrukbrik, et fængsel og redaktørens manglende evne til at kunne koncentrere sig om specifikke emner.

Spillet er ganske hurtigt fordøjet og kan ikke anbefales, at hive frem til en hyggeaften med drengene... med mindre man har en utrolig lyst til et body-shot på sidemanden.

Aftenens højdepunkter var, da yngstemand gav en lapdance til vores tidl. techredaktør og da undertegnede vandt en bællekonkurrence over redaktøren. Ellers er lyspunkterne (grundet selskabet) ganske få!

Det positive:


- Simple regler.
- Holdbar spilleplade.
- Magnetiske brikker, som ikke vælter selvom man vælter ned over bordet.
- Simple regler
- Potentielt urkomiske episoder.

Det negative:


- Stive personer kommer til at tolke reglerne meget forskelligt.
- Lidt for ensformigt
- Måske ikke helt fængende nok, når spillet testes til en pølsefest?
- Ingen gik kolde, trods vi spillede to omgange.

Kan spillet anbefales?

- Ja, men du vil sagtens kunne nøjes med en blok papir og et spil kort + hjemmelavede regler  - omend det er noget mere organiseret og cool at hive spillepladen frem.

Det store spørgsmål: Hvilke drukspil synes du er de bedste og har du prøvet Pukemaster?
ANNONCE
Du kan læse mere om selve spillet ved at klikke ind på Pukemaster.com her!
Del

Seneste nyt

Annonce