Connery

Puke Fucking

Grunden til man altid burde bruge tid på at finde lyset.

Kl er 22. Tim og jeg er på vej mod en fest i en ungdomspolitisk forening. Denne semi-tåbelige tradition kommer sig af 2 ting: vi er dovne og vi er fattige. Tøser fra ungdomspolitiske organisationer er vant til fyre fra samme organisationer. Disse fyre gør det nemt for mig. Deres game er omkring ligeså interessant, som de politikere de stræber efter at ligne. Og der er billige shots.

Vi nærmer os langsomt den røde bygning, der danner rammerne om aftenens fest. Vinduerne er samme farve som nattehimlen. Døren er åben. Vi drejer til venstre så snart vi kommer indenfor, bukker hovederne og begynder nedstigningen mod kælderlokalet, hvor festen åbenbart skal foregå. Den smalle betongang virker som forstærker, når den mildt forvrængede lyd af middelmådig popmusik, kastes fra væg til væg. Men j
ANNONCE
Puke Fucking
eg dømmer ikke. Jeg er allerede semi smeltet i tequila - Mika og Grace Kelly skræmmer mig ikke.

Rejsen er næsten slut. Da vi drejer højre rundt ved trappens ende, åbner gangen sig i et middelstort rum, delt op i 3 dele. Et sofa-arrangement i bedste ungdomsklubstil, en bar hvorfra popmusikken strømmer og et åbent gulv, der sikkert ikke har set dans siden jeg sidst, i dyb beruselse, velsignede lokalet med min sans for rytme. Tim og jeg smiler, krydser det åbne gulv, siger højlydt hej til de 20 mennesker, der er tilstede og bestiller 10 shots.

I sofaen sidder en smuk lyshåret pige. Det er Tims halv kæreste. BrightEyes hedder hun. Hun er endnu ikke blevet eksponeret nok for min vindende personlighed, til at smile over min tilstedeværelse. Men hun er glad for at se Tim. Vi vinker hende op, og deler et par shots med hende. Jeg sørger for at hendes shots tages ud af Tims del, hvilket hun stiller spørsgmålstegn ved, da Tim betalte dem. Jeg kalder hende lille og smuk, og siger bestemt at mændene snakker. En fyr kommer op, og siger at jeg har fed stil, og om jeg kan huske hvor jeg købte mine busker. Jeg svarer Vestas, og sætter mig ned sammen med BrightEyes. Tim bliver, og snakker lidt med fyren.

BrightEyes og jeg snakker selskabeligt videre, og jeg nyder det. Flere shots bliver bestilt. Hun er en dejlig pige. Tim sidder på en stol ved sofabordet og alle fyrene kigger på ham. Han er ved at fortælle dem noget, og de er meget fascinerede. Tåber tænker jeg da jeg kan se at Tim at knapt kan fuldføre en sætning. Jeg elsker den fyr. Jeg snakker videre med BrightEyes. Tim rejser sig og går mod baren. Han snakker lidt med den kvindelige bartender, og hun griner. Han kommer ned til mig og råber 'Dance Time'. Nik og Jay kommer på. Vi danser sammen. Lidt feminint, da vi holder hinanden i hænderne og laver spins og turns. Men vi får det til at se godt ud.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce