Connery

Pude over hoved, røv i vejret..

Drukturen som endte med, at jeg flyttede hjemmefra…

(c) Istockphoto.com - Pude over hoved, røv i vejret.. (c) Istockphoto.com
Claus havde fundet på, at man kan blande Blå Aalborg og slave cola. Vist mest fordi hans forældre havde en blå aalborg i barskabet, og hans bedstemor havde slavecola stående i et ulåst skur. Jeg har sagt til ham, man ikke kan tillade sig, at stjæle fra sin bedste, men han siger hun godt ved det, og at det efterhånden er en intern spøg… Jeg tvivler fandme på det!

 

Nå men vi har travlt. Jeg ved ikke helt, hvor jeg havde tiltusket mig den her flaske tequila-færdigblandet-sunrise, men imens vi løber mod bussen går bunden og af min Nettopose, og der flyder alkohol og min elskede love potion no. 1 (gammel dansk) ud over alt. FUCK! – Claus siger overbærende, at der vist er nok Blå Aalborg til os begge, jeg tager til takke med det og vi løber videre.



Bussen kører

… lige for næsen af os! FUCK! –



Claus er igen den overbærende og siger, at vi bare holder førfest i busskuret.

Dér sidder vi så, med en flaske blå aalborg og slavecola, uden glas og glaner. Claus er ikke skide opfindsom, for han klager straks over manglen på glas. Jeg fortæller ham, at det blot handler om at tage den første direkte fra flasken uden at blande op, og så stille og roligt fortynde, når der bliver plads til colaen…. 
ANNONCE
(c) Istockphoto.com - Pude over hoved, røv i vejret.. (c) Istockphoto.com
Claus er svagdrikker. Han hælder i stedet halvdelen af colaen ud, og fylder halv om halv i colaflasken. Jeg forsøger at forklare ham, at min idé ville have været mere miljøvenlig, men han lytter ikke og tager første slurk. Jeg tager nummer 2 og det smager faktisk okay…



Da bussen kommer

… 30 minutter senere, er vi halvvejs igennem en halv flaske blå aalborg.



Da bussen stopper

…. 30 miunutter senere, er flasken tom. Jeg proklamerer, at vi aldrig skulle have hældt det cola ud, og at det alligevel resulterede i, at vi nu skulle drikke ren sprut. Claus er ligeglad og beder mig lukke røven!

Vi ankommer

… til festen! – Der er fuld smæk på den, og jeg får øje på en sød pige. Claus går i køkkenet.

Jeg sigter direkte som en shooting star, slår mig ned ved siden af hende og siger noget i stil med ”jeg er allerede for stiv til at tage i byen, vil du med hjem til mig og drikke sjusser” -

… For at være helt ærlig, husker jeg ikke hvad jeg sagde, men et par timer senere vågner jeg i en taxa med bræk på tøjet, pigen ved siden af mig, og skriger STOOOP!

 

Jeg vælter ud af taxaen, smider penge ind og trækker pigen med ud. Hun ser meget uforstående ud, og jeg siger, at taxaen er ved at snyde ved at køre en 55 kr. omvej, og at vi bare skal over kirkegården, for at komme hjem til mig! Det er drukfanden der taler, men hun går med!

– På vej over kirkegården finder jeg ud af, at jeg ALDRIG skal bevæge mig ind på en kirkegård midt om natten igen, men tager mod til mig selv og krammer hende undervejs. Det hjælper på frygten!

 

Vi ankommer

… hjemme hos mine forældre (mig)…



Hun siger: Hvad med de sjusser?

A: Jeg ved det sgu ikke, hvad med noget ren Pisang Ambon?

Hun siger: Ellers tak, har du ikke en øl?

A: Bum bum, to sekunder…



Jeg vælter ned I kælderen og finder to øl. Vælter tilbage igen og møder min far på vejen igennem køkkenet.

 

Far: Alex, hvad fanden har du gang i, jeg kan se der står pigesko ude i gangen, det er også helt okay, men imens vi er ved at få malet huset havde vi en aftale: 1. Du skulle ikke slæber piger med hjem fordi?



A:
2. Fordi I sover i gæsteværelset og du ikke gider høre på det larm!! – Men bare rolig, vi skal bare sove!?

Jeg lister videre op, og finder tøsen på min seng i g-streng! – OH Fuck, aftalen med min far er allerede på vej til Kina…

 

Vi laver de sædvanlige indledende øvelser… Åbner vores øl, sidder tæt, kæler lidt, kysser, kommer tættere på bounce med mig! – og dér ligger vi så i en doggy, da min far flår døren op! –
ANNONCE
(c) Istockphoto.com - Pude over hoved, røv i vejret.. (c) Istockphoto.com
A: Hvad fanden laver du ?


Far:
Vi havde en aftale, og jeg gider simpelthen ikke finde mig i, du bare gør som det passer dig!?



A:
Jamen, for, du kan sgu da banke på?



Far:
Prøv at hør her, vi snakker om dét her i morgen!



A:
OKAY, men skrid dog ud for fanden! –



Far:
Smækker døren



A:
Øh, du kan altså godt fjerne puden nu?



Scoringen:
Hvad fanden er det for en familie du har mand, imens hun trækker i sit tøj…



A:
Øh, han kommer ikke tilbage igen, bare rolig?!



Scoringen:
Jeg er sgu da pisse ligeglad, er du klar over det her er det mest pinlige jeg nogensinde er blevet udsat for!



A:
?



Scoringen:
Skal du ikke sige noget?



A:
... Er du sød at blive alligevel?



Scoringen:
Fuck dig…

 

I det sekund besluttede jeg mig for at flytte hjemmefra. Jeg var lige fyldt 18 to uger tidligere, og 4 uger senere fik jeg min første lejlighed i midten af Århus! – Pigen så jeg aldrig igen, men hvis du er derude, så lad os mødes igen… Jeg kan ikke lide at lade ting stoppe, uden at få det afsluttet ordentligt, hvis du forstår...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce