Connery

Pubcrawl i det Århusianske

Den første fredag i foråret tog vi en tur på druk med Drinkster og en masse festglade mennesker

Loco! - Pubcrawl i det Århusianske Loco!
"Hey Mikkel, hvad siger du til at tage på pubcrawl?" 
NOOOOOOOOOOOO - Hørte jeg min lever skrige. Men ud af min mund hørte jeg ordene: JA, selvfølgelig!

Jeg har det nemlig fantastisk godt med pubcrawls - godt nok har jeg ikke oplevet dem voldsomt store her i landet, men på ferier rundt omkring i europæiske hovedstader har det fungeret fantastisk - og er en god måde at møde nye folk på.

Derfor stod vi også er par gutter klar, da Drinkster.dk varslede med en af deres større pubcrawls ever.
ANNONCE
Da manden tangerede 17. udfordring ændrede kurven retning! - Pubcrawl i det Århusianske Da manden tangerede 17. udfordring ændrede kurven retning!
Pubcrawls er notoriske for at skabe en veludstyret brandert. Kombinationen af velforberedte og festglade guides, og en gruppe af folk der bare er gearet til den vildeste bytur - vil altid kaste fede oplevelser af sig. 

Derfor kom det på ingen måde bag på mig, da guiderne hev "udfordringen" ud af ærmet. Legen er ganske simpel: To personer drikker om kap. Den der drikker hurtigst vinder en t-shirt. Og skal nu forsvare den. Aftenens mester klarede 16! udfordringer, inden han måtte aflevere en, på tidspunktet, ret klam t-shirt!
ANNONCE

Århus Minigolf

Stedet havde en rigtig god opstartsatmosfære - Der var ikke så crowdet at man havde det dårligt, men der var også tilpas mange til at man sad med en fornemmelse af at der var en fed bytur i vente. 

Loco

Knap så store Loco, var lynhurtigt fyldt til bristepunktet. Folk stimlede sammen i baren, mens bartenderen linede en kæmpe række sjusser op, i sirlig opstilling. Pludselig hev manden en lighter frem, råbte "Velkommen til LOCO!" og satte ild til hele pisset! Altså sjusserne! Det var fandme meget cool. 

Bar Smil

Bar Smil var fra oversigten tidligere på aften markeret som "overraskelse". Stedet bød på væsentlig mere plads end de foregående, og et barpersonale der i den grad var gearet til pubcrawl indryk! 

Skru Ned!

Skru Ned var det sidste sted på aftenens program, og har tog drukken for alvor ved folk. På tidspunktet var jeg stadig semi-ædru observatør - men så pludselig begyndte folk at hive flasker på bordene!
ANNONCE
Pubcrawl i det Århusianske

Frederik som du ser her til højre, blev ganske meget fuld. Her følger hans udlægning af aftenen:


Jeg blev modtaget af Nick, Casper og Mads -super venlige og cool fyre. Første sted var fint nok til lejligheden med hensyn til at starte op.
Jeg så at der var nogen der også valgte at tage et slag minigolf mens vi var der, hvilket også er fedt. Det andet sted var alt for småt til den mængde mennesker der kom, desværre. 

Bar smil passede meget bedre i størrelsen og spillede også noget fedt musik. SkruNed til slut var også velvalgt til de senere nattetimer idet at der plejer at være godt gang i den, hvilket der også var/kom!
Alt i alt en lækker pubcrawl og fedt at man genmodtog drinkskort ved hver bar.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce