Connery

Prøv en Nokia

Hvis du er i tvivl om, hvilken telefon du skal have næste gang, lader Nokia dig nu prøve en af deres telefoner - gratis!

Conversations.nokia.com - Prøv en Nokia Conversations.nokia.com
Du kender det sikkert: Hvilken telefon skal jeg købe? Og med iPhone 5 på gaden, Samsung Galaxy, HTC's nye Windows 8-telefoner og Nokias Lumia-serie, kan det være ret svært at vælge lige pt.

Derfor giver Nokia nu udvalgte personer mulighed for at prøve et af deres produkter uden omkostninger i en to-ugers periode.
ANNONCE
Conversations.nokia.com - Prøv en Nokia Conversations.nokia.com
Lyder det fristende? I så fald skal du blot besøge Conversations.nokia.com og sende en ansøgning afsted - så bliver du taget i betragtning.

Dog er der visse krav, du skal opfylde. Bor du i Tyrkiet eller Serbien, kan du ikke få tilsendt et produkt. Er du ligeledes under seksten år gammel, må du også vinke farvel til muligheden.

Prøveperioden er to uger, og såfremt produktet ikke leveres retur tidsmæssigt. Jaeh, så bliver Nokia meget kede af det. Umiddelbart fremgår det faktisk ikke af deres betingelser, hvad de vil gøre, hvis de ikke får produktet retur. Men mon ikke der dumper et fint lille girokort ind ad brevsprækken?

Hvorom alting er, virker tilbuddet næsten for godt til at være sandt, men lige så snart Nokia Lumia 920 kommer på listen over tilgængelige produkter, sender denne skribent en ansøgning afsted.

I skrivende stund er følgende produkter tilgængelige:
Lumia 710
Lumia 800
Lumia 900
Pureview 808
Play 360 speakers
Nokia Purity HD stereo headset
ANNONCE
Conversations.nokia.com - Prøv en Nokia Conversations.nokia.com
Del

Seneste nyt

Annonce