Connery

Prisudfordring til elbilerne i hatchback-klassen: MG4 Electric koster 285.000 i luksus-udgaven

Med en rækkevidde på 435 km og masser af udstyr, er der flere gode grunde til at kigge efter det kinesiske bilmærke

Da MG vendte tilbage til Danmark under SAIC-fanen, blev det introduceret med SUV'er i hybrid og el - dog med bilplatforme udviklet til benzinmotorer. 
Den nye MG4 Electric er MG's første bil på den nyudviklede MSP-platform, en platform specifikt udviklet til elbiler. Og det kommer med en lang række fordele.

MG Danmark har netop kunnet annoncere den danske lancering af den nye elbil - og det måske vigtigste parameter er prisen: MG4 Electric Luxury starter i 284.999 kroner.

Det er en rigtig pæn pris, særligt når den skal ud og konkurrere mod de andre elbiler i C-segmentet: Renault Megane E-Tech, Cubra Born, Kia Niro EV og VW ID-3 er alle markant dyrere. 

ANNONCE
MG4 Electric - Prisudfordring til elbilerne i hatchback-klassen: MG4 Electric koster 285.000 i luksus-udgaven MG4 Electric

For de penge får man en elbil med 64 kWh batteri, 435 kilometers rækkevidde og en ydelse på 204 hestekræfter. 

Den elektriske hatchback nyder godt af den elektriske platform, der på trods af den kompakte størrelse giver masser af plads i kabinen - og et bagagerum på 350 liter (1165 med bagsæderne ude af drift). 

Mens bilen ikke er en elektrisk racerbil, den en 0-100 km/t acceleration på 7.9 sekunder og og tophastigheden er begrænset til 160 km/t. Batteripakken kan lynoplades med op til 135 kW fra en hurtiglader og det gør det muligt at skubbe batteriet fra 10 til 80% på 35 minutter - Over 300 kilometers rækkevidde efter WLTP-modellen. 

ANNONCE
MG4 Electric - Prisudfordring til elbilerne i hatchback-klassen: MG4 Electric koster 285.000 i luksus-udgaven MG4 Electric

Masser af udstyr

Standardudstyret i MG4 er en pæn samling - her får man et komplet infotainmentsystem med 10,25" infoskærm og et 7" digitalt instrumentbræt - Adaptiv fartpilot og tilstødende funktioner som vognbaneassistent og vejskiltegenkendelse er også standard. 

Infotainmentsystemet er desuden forberedt til både Apple CarPlay og Android Auto. 

MG4 Electric kommer til Danmark allerede i oktober 2022, hvor startprisen på 284.999 altså hedder Luxury-modellen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt