Connery

Prisbillige action-earbuds: Skullcandy Dime Evo

Stor lyd til overkommelig pris?

I de seneste år har Skullcandy været hurtigt ude med fede nye features - mens de samtidig altid har været garant for en dyb bass - til en pæn penge. Og det ser ikke ud til at have ændret sig med deres seneste trådløse buds, som har fået en vejledende salgspris på 381 kroner. Dime-designet er blevet trimmet, og det specielle slide-out etui skulle gerne stadig sørge for at holde dine buds på plads, mens du er på farten - uanset om de er i dine lommer - eller som tiltænkt, clipset fast på et eller andet løsthængende - fordi streetcred.

ANNONCE
Prisbillige action-earbuds: Skullcandy Dime Evo

Skullcandy Dime Evo - funktioner:

Batterilevetid:
Dime Evo leverer op til 36 timers batterilevetid – 8 timer i høretelefonerne og yderligere 28 timer via opladningsetuiet. Med rapid charge-funktionen får du 2 timers spilletid med kun 10 minutters opladning.

Holdbarhed:
Med en IPX4-vurdering er Dime Evo både sved- og vandafvisende. Sikkerhed for elektronikken uanset om du er ude på løbetur eller fanget i regnen.

Brugervenlighed:
Dime Evo kommer med Google Fast Pair, der gør det nemt og hurtigt at parre dem med en Android-enhed hver gang. Desuden understøtter de multipoint pairing, så du kan parre dem med flere enheder på én gang, uanset platform.

Tilpassede lydoplevelser:
Skullcandy-appen giver mulighed for justering af EQ-indstillinger, samt personalisering af knapfunktionerne. Dime Evo har også preset og custom EQ modes, så du kan skabe den perfekte lydprofil.

Avancerede funktioner:
Dime Evo har en Clear Voice Smart Mic, som reducerer baggrundsstøj og sikrer krystalklare opkald. Den ergonomiske, ovaliserede design sikrer en komfortabel og støjisolerende pasform hele dagen. Desuden har de en justerbar Stay-Aware Mode, så du kan være opmærksom på dine omgivelser, når det er nødvendigt.

Sidetone:
Denne funktion modvirker okklusion og gør det muligt for brugerne at høre deres egen stemme mere naturligt under opkald, som skulle give en mærkbart bedre samtalekvalitet. 

Tilgængelighed og pris
Skullcandy Dime Evo True Wireless Earbuds er nu tilgængelige for 381 kroner. For mere information tjek Skullcandy.com eller din nærmeste elektronik-butik.

ANNONCE
Del

Seneste nyt