Connery

Prinsesse Dianas død

Var den engelske efterretningstjeneste MI6 skyld i hendes død, og ønskede kongehuset virkelig at hun skulle dø?

Prinsesse Diana er død, men hvem dræbte hende og hvorfor. ?
Prinsesse Dianas død
Rygterne siger, at Lady Dianas chaufført mistede kontrollen over bilen på vej under en bro fordi de blev jagtet af paparazzifotografer. Bilen skred ud og ramte direkte ind i en bropille med 200km/t og stoppede brat.
Vi skriver 30. august 1997. Det er en varm sommeraften, Diana og hendes nye kæreste, den berygtede Playboy Dodi Al Fayed, havde været på Hotel Ritz i Paris, de blev forfulgt af en gruppe fotografer, som ville have et godt billede af parret. De satte sig ind i en Mercedes S280 og bad chaufføren om at stikke af fra paparazzifotograferne.

Tre af bilens fire passagerer bliver dræbt, den eneste overlevende er Dianas Bodyguard, Trevor Rees-Jones. Lady Diana døde først senere af sine kvæstelser, men var ved bevidsthed, da ambulancen ankom til ulykken. Dodi Al Fayed og chaufføren Henri Paul døde på stedet. Efter ulykken kom det frem, at Henri Paul havde drukket samme aften og han havde haft en meget høj alkoholpromille i blodet, samt at der var blevet indsat et meget stort beløb på hans konto dagene forinden.

Nu kom spørgsmålet, hvem ville ønske Diana død

Hendes død kom meget belejligt for det engelske kongehus. Inden Diana døde, havde hun fortalt England, at hun havde en nyhed, som ville overraske hele verden. Mange tror, at hun ville fortælle, at hun havde forlovet sig med Dodi, mens andre troede, at hun var gravid med ham. Et vidne til ulykken, Bodyguarden til Diana Dianas bodyguard fortæller, at hun inden sammenstødet havde taget sig til maven. Men om hun fortalte verden om sin forlovelse eller at hun var gravid, ville være lige fedt for kongehuset. Ingen af tingene måtte slippe ud!
Det engelske kongehus og Prins Phillip er nemlig store modstandere af Al Fayed- familien og at få en muslimsk stedfar til Kronprinsen ville ikke hjælpe det engelske kongehus. Den engelske efterretningstjeneste, MI6, havde derfor et åbenlyst motiv til at forhindre en forlovelse mellem Diana, Al Fayed og hans berygtede familie. Disse to teorier er meget interessante:

For enden af tunnelen er der lys
ANNONCE
Prinsesse Dianas død
Vidner hævder at have set et meget kraftigt lys lige inden ulykken. Det er en af baggrundene for en teori om, at der er benyttet *Flash-Gun* (lys-kanon), som skulle blænde chaufføren, så han ikke var i stand til at køre, selvom dette lyder som noget fra en supermandfilm, så findes der rent faktisk et sådanne våben. Kanonen kan blænde en modstander i flere minutter, og i en tunnel er det jo det perfekte våben, hvis man vil blænde en bilist. Et af problemerne med denne teori er, at vidnet uden grund er begyndt af drikke, og derfor kan hans vidneudsagn ikke bruges.
En anden teori er, at der dukker en Fiat Uno op lige inden tunnelen, bilen kører meget langsomt og rammer den store Mercedes, som er i høj fart. Normalt ville den lille Fiat Uno flyve 2-300 m efter at være blevet ramt i siden af en Mercedes S280. Undersøgelser af Dianas bil viser, at den blev ramt af en lille Fiat Uno, farve hvid og som er produceret mellem 1983 og 1989. Politiet i Frankrig gik i gang med landet største og mest omfattende biljagt nogensinde, men det lykkedes aldrig at finde denne lille bil. Teorien bygger på, at den lille bil skulle være læsset med sandsække for at gøre bilen tungere, så den ikke kom ud af balance når den skulle ramme den store Mercedes og bringe den ud af kurs, så den kørte galt.
Motivet med bilen er ikke det eneste spor, som teorien bygger på. Der er en række mærkelige og uafklarede spørgsmål, som er vigtige spor i jagten på Dianas drabsmænd. Dodi Al Fayeds fader er overbevist om, at MI6 havde noget med mordet at gøre, af nogle af de spor, han forfølger er der særligt tre af dem, der er spændende. James Andansons mærkelig død, Henri Pauls blodprøve og ambulancen, som ankom meget sent til ulykken.
(billedet er taget samme aften på Hotel Ritz i Paris)

Hvorfor ville han dø?
ANNONCE
Prinsesse Dianas død
En af de detektiver, som Muhammed Al Fayed havde hyret, fortalte, at hans firma i 1998 havde fundet den lille Fiat Uno hos en pressefotograf ved navn James Andanson. James Andanson var en af de fotografer som havde forfulgt Diana på døds natten i Sydfrankrig. Men selvom han havde taget billeder af hende, så havde han ikke været i Paris den aften hun kørte galt. Politiet fik informationerne om James og hans færden, og tog derefter på et visit forbi hans hus. De undersøgte den hvide Fiat Uno samt hans alibi som bestod af en flybillet og papir på en udlejningsbil. Politiet accepteret accepterede hans alibi bl.a. fordi, at farven fra James' Fiat ikke passer helt med farven på Dianas ødelagte Mercedes.
Selvom politiet troede på James Andanson så var mistanken ikke helt væk endnu, der gik rygter hos politiet om, at prøverne fra hans hjem havde vist tydelige spor fra ulykken, disse informationer kom fra flere kilder.
I maj 2000 skete der atter noget, som rettede alles opmærksomhed mod James Andanson. Den 4. maj kørte James hjemmefra og dagen efter fik konen beskeden om, at hendes mand var fundet død i sin udbrændte bil et øde sted nær Montpellier. Politiet mener, at han begik selvmord ved at brænde sig selv i bilen, en mystisk måde at tage livet af sig selv. Et kort stykke tid efter James Andansons 'selvmord', blev der begået indbrud på det sted, hvor han havde sine paparazzibilleder, disse begivenheder er blevet teoriens vigtigste spor. Selvom det kan være et sammentræf, så virker det mærkeligt, at disse ting sker lige efter hinanden.

Kulilte og Druk

De blodprøver, man tog på Henri Paul, viste ikke bare, at han var meget fuld, de viste også, at han havde kulilte i blodet. Den ene af de 2 prøver viste et indhold af kulilte på 20,6%. En person med en så stor kulilteprocent i blodet ville ikke være i stand til at køre bil, og han ville havde haft et stort ubehag, og svært ved at gå ordentligt. Så de blodprøver politiet havde taget, kunne ikke stamme fra Henri Paul, de måtte være blevet ombyttet af nogle mennesker inden for ordensmagten eller også var de blevet tilsat kulilte og alkohol for at gøre Henri Paul til den skyldig for drabet på Diana og Dodi.
Der har været flere forklaringer på det høje indhold af kulilte i blodet. nogle af dem bygger på at hans havde røget mens han kørte bilen, eller airbaggen som eksploderede under ulykken. Den kunne forsage kulilten i hans blod. Men hverken eksperter eller Mercedes kan acceptere denne forklaring.

Hvorfor kom de ikke til tiden.
ANNONCE
Prinsesse Dianas død
1 time og 43 minutter skulle der gå, før at Diana ankom til hospitalet i Frankrig, på trods af, at hospitalet kun ligger 5 km fra ulykkesstedet. Da den amerikanske præsident John F. Kennedy blev skudt, gik der kun 5 minutter trods afstanden er lig den samme. De franske ambulancer har udstyret til at behandle ofrene på vej til hospitalet og derfor kan de finde på at standse undervejs. Alligevel har den forsinkede ankomst givet stof til eftertanke.
En anden teori bygger på, at ambulancen stoppede undervejs for at give Diana en abort, fordi man ikke ønskede at dræbe hende, men bare ville umulig gøre fødslen af et uægte barn og forhindre familien Al Fayed i at have noget med det engelske kongehus at gøre. I følge denne teori gik aborten galt og selvom man prøvede at genoplive Diana mistede man hende.
Teorien støttes af nogle rygter, som fortæller, at Diana faktisk var ved bevidsthed efter ulykken, og nogle hævder, at der findes billeder, hvor hun selv stiger ind i ambulancen, og et, hvor hun står ved siden af bilen sammen med en læge. Dette er også hvad de første nyhedsreportere som var på stedet fortalte. I følge denne teori var det kun meningen, at Dodi skulle dø, og at den første mand ved ulykken var en agent, som brækkede nakken på Dodi for at sikre hans død.

Spørgsmålet?

Teorierne og de uofficielle undersøgelser har peget på en række konkrete mysterier som bare mangler en forklaring!
Henri Pauls blodprøve og den forsvundne Fiat Uno samt James Andansons underlige død er alle undersøgelser, som vækker mistanker om, at der er begået en forbrydelse. I forbindelse med og håbet om at opklare gåden om Diana og Dodis mystiske død, har Mohammed Al Fayed og en række detektiver overspillet deres rolle og fremskaffet en masse beviser, som slet ikke kan bruges, tværtimod har de skadet deres troværdighed over for folket.
Selvom meget peger på en forbrydelse, er de eneste beviser dem, som politiet har fremskaffet og de tyder på, at chaufføren var påvirket af alkohol og det var grunden til at bilen forulykkede. Det er et faktum, at MI6 havde både motiv, udstyret og forbindelserne til at skaffe Dodi og Diana af vejen. Tænk på hvad der ville være sket i England hvis Diana havde fortalt, at hun skulle giftes og have børn med en muslim ved navn Dodi Al Fayed, som var i familie med den berygtede Mohammed Al Fayed, bare denne grund er nok til man burde udfordre den officielle forklaring.

Hvad mener du?
ANNONCE
Prinsesse Dianas død
Prinsesse Diana var mest kendt for sin støtte til muslimske kvinders kamp og for hendes kamp og støtte til fjernelse af landminer. Hun var meget elsket over hele verden.
Prinsesse Dianas død
Dodi var kendt for sine film. Han vandt en Oscar for filmen "Chariots of Fire" i 1981. Dodi Al Fayed startede filmselskaber "Allied Stars", som hjalp med at finansiere 6 film over 17 år. Han lavede også filmen "Hook" med Dustin Hoffman, og i 1995 lavede han filmen "The Scarlet Letter" med Demi Moore, og han hjalp også med at finansiere filmen "Breaking Glass,"(1980), "F/X" (1986) og "F/X2-The Deadly Art of Illusion" (1991).

R.I.P.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce