Connery

Prime Video får rettigheder til Premier League i fire sæsoner

Live-kampene kommer til streamingtjenesten uden ekstra omkostninger

For en gangs skyld, er der godt nyt til fodboldfans, når det kommer til livestreaming. 

Gennem flere år, har fodboldfans uden en fast kabelforbindelse, måtte se til mens  streamingpriserne på diverse sportspakker bare er steget og steget. 

Men bliver det da aldrig billigere?

Jo.

Som følge af en omfattende aftale med Viaplay, har Prime Video annonceret, at de fra den kommende sæson 2024/25 og fire sæsoner frem, har fået rettighederne til at sende 38 livekampe fra Premier League. 

Den nye aftale kommer kunder fra Danmark og Sverige til gavn og fodboldkampene tilføjes uden ekstra omkostninger fra forbrugerne, lyder det fra Prime Video i en pressemeddelelse. 

Prime Video bliver det nye hjem for de tidlige eftermiddagskampe lørdag kl. 13.30.

Ud over live sport vil den samlede aftale med Viaplay også bringe ni nye, længe ventede tv-serier til Prime Video i Norden. De nyproducerede manuskripttitler Bullshit, Jana – Marked for Life og Furia sæson 2 har premiere den 19. april. The Commoner, The Fortress, In the Name of Love, Paradise City, Solo/Dancing Alone og Den som dræber sæson 4 kommer til Prime Video senere. Aftalen omfatter også bibliotekstitler som Couple Trouble, Furia sæson 1, Hammarvik, Honour, Occupied med flere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt