Connery

Presser Danske Spil folk ud i ludomani?

Forleden dag sad min bedre halvdel, og ja jeg mener BEDRE halvdel og ville spille for 8 kr. på Danskespil.dk – det kostede os 200 kr.

Presser Danske Spil folk ud i ludomani?
Normalt spiller jeg aldrig, men hvad der kom over os, ved jeg ikke. Måske havde vi set så mange reklamer i tv om den store Danske spillegevinst, at ludomanien omsider havde fået tag i os.

Måske var det bare fordi, vi savnede spænding og ikke orkede at tage ud og hoppe i faldskærm. Lige meget hvad det var, endte vi på www.danskespil.dk rykkede to rækker ind på en lottokupon. 8 kr. Køb? Ja tak!

Opretbruger, indbetal penge til din nye Danskespil konto. Vælg betalingsmiddel, indtast beløb: FEJL DU SKAL INDBETALE MINDST 200 KR.

Jeg var lige ved at droppe de to selvvalgte rækker. Men eftersom jeg nemt kunne huske de numre vi havde valgt, og ville smadre mig selv med en jernstang, hvis de blev udtrukket følte jeg mig pludselig tvunget ud i ludomaniens vold.

200 kr. indtastet og overført! Kupon købt!
ANNONCE
Presser Danske Spil folk ud i ludomani?
Jeg kontaktede derefter Danske Spil med mit synspunkt, om deres måde at drive forretning på. Det kom der nedenstående brevveksling ud af. Det vil sige nul og ingenting. Jeg vandt heller ikke noget for mine 8 kr.
Presser Danske Spil folk ud i ludomani?
I dag har jeg valgt at kaste de resterende penge i flere rækker, de stod jo bare og grinede af mig. Nu har jeg så 4 kroner tilbage, som jeg ikke engang kan købe noget for. Gad vide om jeg vinder!?
ANNONCE
Presser Danske Spil folk ud i ludomani?
Konklusion:
Danske Spil tvinger mig til at spille for 200 kr. I stedet for de 8 kr. som jeg ønskede. Deres undskyldning er transaktionsgebyr. Tænk hvis alle butikker i Danmark fandt på det samme. 'Køb to liter mælk med Dankort... Så SKAL du købe for 200 kr. MINDST, og vi skal have pengene i depot, hvis du ikke bruger dem allesammen nu!'

Spørgsmål:

Kan det virkelig passe, at der i dagens samfund findes en statsejet organisation, som bevidst eller ubevidst presser folk ud i ludomani. En ond cirkel, som for mange bliver enden på deres likviditet, og dermed livskvalitet. Det svarer jo til at Sundhedsministeren står i Jægersborggade og lokker med introtilbud på rygeheroin?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce