Connery

Premium rom: Nye, mørke dråber fra Angostura 1787

Angosturas nyeste kæledægge.

Premium rom: Nye, mørke dråber fra Angostura 1787

For kort tid siden lancerede Angostura en ny premium-rom i deres sortiment, som landede på markedet i form af en 15 år gammel sag under navnet Angostura 1787.

’Angostura’ er ofte noget, de fleste med en bitter, man bruger i diverse kreative drinks, men firmaet står også bag nogle af markedets bedste romvarianter. De mørke dråber er en velkomponeret og nøje udvalgt blanding af rom fra House of Angostura i Trinidad, som alle har lagret i 15 år i tønder med forkullet indre.

 Denne nye kreation har fået sit navn efter en hyldest til Trinidads første sukkermølle, som blev etableret i 1787. Opskriften er blevet forfinet og videreudviklet over 130 år, hvor tvillingeøerne Trinidad og Tobago for alvor viser deres værd. 

ANNONCE
Premium rom: Nye, mørke dråber fra Angostura 1787

Vi var så heldige at få en flaske sendt til kontoret, som gav Connery-teamet en mulighed for at smage på sagerne. Der var bred enighed om, at den rette lagring har en formidabel effekt på rommen. Den 15-årige proces giver afkast i form af bløde nuancer af sødlige frugter og den klassiske ’egede’ smag uden at brænde for meget i gennem på alkoholen som så mange andre lidt billigere produkter.

Selv med sin dybe mahogni/bronzefarvede udseende er rommen ganske mild på trods af en alkoholprocent på 40. Smagen er afrundet, men fyldig og fyldt med undertoner af sødme og kant.

ANNONCE
Premium rom: Nye, mørke dråber fra Angostura 1787

Selvom en kort bemærkning fløj ud i luften fra en af de nyansatte om, at den ville være ideel med lidt cola – hvorefter vi tog vedkommende ud i baglokalet og skød knoppen af personen – så var der bred enighed om, at smagen er i centrum. Ment på den måde, at den er velbalanceret i sin struktur og yderst ideel til ’sipping.’

ANNONCE

Pris: 650 kroner

Launch i Danmark: 17. oktober 2016

www.angostura.dk 

Del

Seneste nyt