Connery

Predators

80'er filmserien Predator bliver genoplivet i denne nye actionfilm med blandt andre Adrien Brody i hovedrollen.

1 ud af 6 stjerner

Drengerøvs faktor: 80%

(Hvad betyder ninjaer og drengerøvsfaktor?


Predators - Trailer
20th Century Fox - Predators 20th Century Fox

Filmens indledning virker lovende. Der er action fra første sekund. Lejesoldaten Royce (Adrien Brody) vågner op i frit fald, styrtende mod jorden. Han når med nød og næppe, at åbne sin faldskærm inden han rammer jorden. Få sekunder senere rammer endnu en mand Cuchillo (Danny Trejo) jorden.

De to kender ikke hinanden, men får heller ikke megen tid til at lære hinanden at kende, før de bliver beskudt af den russiske soldat Nikolai (Oleg Taktarov), der også er landet få minutter forinden og sådan fortsætter filmen de næste 10 min.

Alt i alt er 8 mennesker faldet ned fra himlen, uden at vide hvorfor. De befinder sig i et regnskovs-agtigt klima, men noget er helt galt, for da gruppen når ud af skoven opdager de, at himlen er fyldt med planeter og de tydeligvis ikke befinder sig på jorden. Langsomt går det op for gruppen, at de er en del af et spil, et spil hvor DE er  de jagede. Sammen må denne flok af elite soldater og lejemordere, en læge og en livstidsfange bekæmpe nogle modbydelige rumvæsner med dreadlocks og drabelige laservåben, bedre kendt som Predators.


ANNONCE
20th Century Fox - Predators 20th Century Fox

Undervejs møder de Noland (Laurence Fishburne), der er overlevende på tiende år. Han fortæller dem blandet andet, hvad Predators er for nogle væsner og, at de har et rumskib ikke langt fra deres lejr.

Nolands gemmested bliver imidlertid afsløret af rumvæsnerne og en blodig ildkamp udspiller sig. Gruppen får ramt på en enkelt Predator, men mister også selv en af deres egne. Herefter bliver den stærkt svækkede gruppes mission, at nå frem til rumskibet og returnere til jorden inden de grusomme Predators får ramt på flere af dem.


ANNONCE
20th Century Fox - Predators 20th Century Fox

Filmen er en direkte efterfølger til Predator og Predator 2, den ignorerer dermed handlingen fra de to Alien vs. Predator film.



Predators
er som et syret afsnit af LOST, på steroider.  Der er masser af action og fans af originalen vil sikkert sidde med et nostalgisk smil på læben, men filmen mangler i den grad nogle karakterer, man gider at brug tid på og et ordentligt, gennemarbejdet manuskript.


ANNONCE
20th Century Fox - Predators 20th Century Fox

Instruktøren Robert Rodriguez (Sin City, Planet Terror) kom på idéen til historien, under indspilningen til Desperado tilbage i 1994.

Dengang mente filmselskabet 20th Century Fox, dog at filmen var for dyr at producere, men nu her 15 år senere ser filmen altså dagens lys, i en opdateret udgave af Rodriguez’ manuskript.

Om Rodriguez’ manuskript havde mere kød på sin handling skal stå i det uvisse. Faktum er dog at Predators forbliver en ret kedelig og handlingsforladt omgang.


Predators har premiere den 8. juli landet over.


ANNONCE
Teknisk information:

Original titel: Predators

USA, 2010

Instruktør: Nimród Antal

Medv: Adrien Brody, Alice Braga, Topher Grace, Walton Goggins, Danny Trejo, Louis Ozawa Changchien, Oleg Taktarov og Laurence Fishburne

Genre: Action/Drama/Sci-Fi

Billedformat: 2.35:1

Lyd: Dolby Digital

Længde: 106 min.

Premiere dato: 6. juli 2010

Biodistributør: 20th Century Fox


ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce