Connery

Powderhog - Powderhog

Med debutpladen fra Powderhog sættes Esbjerg på landkortet uden vi skal snakke om fisk

2 ud af 6 stjerner
Powderhog - Powderhog
Med Johnny Houmark i forgrunden for Esbjergensiske Powderhog er bunden lagt for en god solid gang rock n roll-metal, der hamrer derud af som gjalt det livet!

For hvis der er noget der gør sig gældende fra ende til anden på Powderhogs selvtitlede debutalbum, så er det, at energien er i højsædet og vokalen smækker ud af højtalerne med power og attitude i en sådan grad, at enhver skeptiker må tvinges i knæ. Lige fra pladens første nummer "Sweet Bullet" beviser Johnny Houmark, at hans vokal er som skabt til denne type musik. Hans amerikanske sound er en sprængfyldt bombe af hård rock, og kan stilles i bås med absolut topklasse sangere som Nicke Borg fra Backyard Babies, der tydeligvis også må være et af de bands, Powderhog har hentet inspiration fra. Det er bestemt Johnny Houmark, der med stemme og bas bærer pladen hjem, suppleret fortrinligt af de øvrige dygtige musikere, Jesper Borg og Jeppe Hagen Petersen på guitarer og Peter Larsen bag trommerne.

Powderhog er ikke den typiske mainstream-rockproduktion, de har nerve, indhold og man kan let mærke, at de mener det seriøst! Nyskabende er de dog heller ikke, de er tro mod rock n roll stilen og de gør det så overbevisende, at man ikke undrer sig over den massive opmærksomhed de for tiden henter hjem fra ind- og udland.

Men selvom Powderhog her har debuteret med en skive, der er et pragtfuldt og overbevisende fundament for talent og genre-styrke, så er dets 11 numre desværre også alt for ensformige til, at det ikke bliver kedeligt i længden. Det er synd og skam, for man er grebet fra første nummer. Kunne variationen blot finde vej til valg af tracks havde vi haft at gøre med et af de absolut ypperste kreationer, dansk rock-scene længe har spyttet ud.

Jeg glæder mig til at høre, hvad de ligger for dagen fremover, da min nysgerrighed er skerpet og trods en uheldig tendens til at være ensartet er ensartetheden en super fed lyd.  

Trackliste
1. Sweet Bullet
2. A thousands ways out of here
3. Losing your head
4. For the guilty
5. Coming home again
6. Opium
7. Girl
8. Another trip
9. Fuel to burn
10. Fool's gold
11. She sells misery
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce