Connery

Postgårdens Bøfhus

Jeg og et par andre drengerøve besøgte et bøfhus, for at se om de er ved at uddø, eller om de er de sande gourmetsteder for mænd der sætter pris på kød

4 ud af 6 stjerner
Postgårdens Bøfhus
En rigtig mand spiser kød, og det bedste sted for at opnå de daglige proteiner er selvfølgelig på et bøfhus.  En venneflok og jeg havde fundet Postgårdens Bøfhus, som ligger centralt på Vestsjælland (Sorø) mellem Ringsted og Slagelse.

Selve restauranten er en tidl. finere restaurant, der er blevet moderniseret og lavet om til et prægtigt spisested, hvor man kan nyde et stykke kød, der er veltilberedt, uden det koster for meget. 

Selve førstehåndsindtrykket på lokalerne er positive og det ser rent og hyggeligt ud. Et par snerpede tjenere tog imod os, hvilket ødelagde det mere idylliske billede af selve restauranten, men vi fik hurtigt et bord og bestilte en masse bøffer.

Selve kødet bestod i de primære og traditionelle retter, som spareribs, entrecõtes, og grillet kyllingefileter. Derudover fik vi stegt garniture (grillet grønt) og dagens kartoffel, hvilket var en bagekartoffel. Som tilbehør var der salatbuffet og valgfrie saucer. Men hvad skal man med tilbehør, når vi havde fokus på kødet?

Vores mad kommer hurtigt, og bøfferne er forholdsvis gode. Salatbuffeten er knap så god, da vi oplever salatblade, der har sidste holdbarhedsdato før vi selv var født.  Det antydes at salaten har stået natten over og er blevet forholdsvis brunt. Men hvad skal man med salat, når man nu engang stadig fokusere på bøfferne.

Som de mandfolk vi nu engang er, så bestiller vi Grill ad libitum, som de fleste af jer læsere nok har gættet, betyder spis til du segner! Det gjorde vi.

Inderst inde, så er jeg ærgerlig over at tjenerne var lidt uengagerede og salatbuffeten var så falleret. Men jeg må tage hatten af for både kylling og ko. Bøfferne var fint grillet og ganske 'pit i grape'.

Hvis en sulten drengerøv skulle spise ude til en udmærket pris, i flotte omgivelser, er det et sted man skal tage hen. Hvis man fokuserer på den ekstra gode service og en kæmpe salatbar med friske grøntsager og tilbehør, så forvent ikke lige så meget.

Stedets karakter ender på 7 i tilfredshed og de sidste 3 er væk udelukkende pga. den service vi oplevede på selve aftenen.
----
Læserinfo:
Postgaardens Bøfhus
Storgade 25, 4180 Sorø
Tlf.: 57 83 22 22

------------------------------
Kunne du også tænke dig at fortælle alle Danmarks drengerøve om gode spisesteder og kommer du tit ud? så send en mail til [email protected] med din første anmeldelse, vi har altid brug for flere frivillige kræfter på redaktionen! Kun ved at fortælle hinanden om gode steder, kan vi imponere tøserne eller feste med vennerne!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce