Connery

Post Malone klar med nyt musik inden han kommer til Danmark

'Chemical' udkommer på fredag! Hør teaser her

Den amerikanske musiker Post Malone er lige på trapperne med sin europæiske del af sin Twelve Carat Toothache tour, hvor han blandt andet besøger Royal Arena i København. Touren starter i Oslo 22. april, og koncerten i København finder sted 26. April. 

Og er du én af dem som skal afsted, kan du måske være heldig at høre ny musik til koncerten i Royal Arena.

Posty har nemlig teaset en ny single ved navn 'Chemical'. Singlen lyder som en rigtig forårsvibe-sang, som man kan kickstarte foråret med. Singlen udkommer på fredag, og man kan håbe at han debuterer den live på sin europæiske tour. 

ANNONCE

Post Malone har også lige opdateret sin Facebook side med nyt coverbillede og profilbillede. Coverbilledet er et sløret billede af en ørken, og man kunne spekulere i, om det er et kommende album cover. Der er dog ikke officielt annonceret noget album endnu. 

Post Malones Manager, Dre London har dog teaset på instagram med caption: "This Week!!! @Postmalone fans it's that exciting time of the season again!" Hvilket godt kunne indikere at der kommer mere end én sang. Men indtil videre må man nøjes med at glæde sig til på fredag, hvor singlen 'Chemical' udkommer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce