Connery

Post Malone afslører dato for nyt album 'Austin', og ny single 'Mourning'

Det nye album er navngivet efter sangeren selv

Post Malone var forbi Royal Arena den 26. april, på sin Europæiske tour. I kølvandet på hans nyligt udgivede single, Chemical, havde mange nok håbet på mere ny musik fra Posty. Chemical forblev dog det eneste nye sangmæssige indslag fra Post Malone i Royal Arena.

Men nu har Post Malone endelig selv bekræftet, at hans 5. studiealbum er på trapperne. "Austin" bliver navnet på albummet, hvilket også er Post Malones borgerlige navn. (Austin Richard Post).

Post Malones nye album 'Austin'  udkommer 28. juli 2023!

I en instagram udtaler Post Malone hvordan det har været et af de sværeste, men mest givende albums at lave for ham selv, og at han selv har spillet guitar på alle sangene. Det kunne tyde på, at det bliver det mest personlige og introspektive album fra Post Malone til dato. Man kunne håbe, at det bliver en blanding af noget 'stay' akustisk, lidt klassiske Posty-bangers, måske lidt country-inspireret og rock. (Dette er dog min subjektive holdning). 

Posty annoncerede også, at der kommer ny musik allerede fredag, i form af sangen "Mourning". Musikvideoen til denne sang er filmet i Skotland, og indeholder blandt andet en "big ass ice cube". Spændende!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce