Connery

Porsches nye hovedkvarter er den voksne mands Disneyland

Vintagebiler, racerbaner og en visuel rejse gennem Porsches levetid!

Porsches nye hovedkvarter er den voksne mands Disneyland

Hvordan ser dit drømmekontor ud? Porsche har givet deres bud på bilverdenens vådeste drøm, og vi er ganske enige. Selvom Porsche er et tysk design, ligger hovedkvarteret i Atlanta, USA, og kan besøges af bilentusiaster fra hele verden.

Porsche har for nyligt spenderet 676 millioner danske kroner på at ombygge deres personlige hovedkvarter til en drømmefabrik, og med i alt 4046 kvadratmeter har firmaet forvandlet den trivielle kontoroplevelse til noget, som man ikke engang kan betale penge for til en udstilling eller en forlystelsespark.

På det vidtrækkende kontorområde kan medarbejderne blandt andet teste maskineriet på mange forskellige kørebaner på godt og vel 2,5 kilometer pr. bane. Hvis du dog har mere lyst til at bevæge dig ud i Guds fri natur, så kan du også teste Porsche Cayenne i deres enorme offroad-områder.

Tilbage inde i varmen kan man bevæge sig rundt og nyde en museumsopstilling af vintage-biler og fantastisk retrostil, som formår at præsentere Porche gennem tiden i en visuel rejse tilbage i tiden. Hvis du selv sidder inde med en lille Porsche i garagen, så byder hovedkvarteret også på et autoværksted, hvor du kan få arbejde lidt på din bil.

Porsche har formået at kombinere business med pleasure, og dette nye, ekslusive hovedkvarter er ikke blot en location for seriøsitet og optimering, men også et legeland for voksne drengerøve med mulighed for merchandise, prøvekørsler og forlystelser på fire hjul.

Se de fantastiske billeder fra hovedkvarteret i galleriet, og book så småt din næste rejse til ’murica!

Porsches nye hovedkvarter er den voksne mands Disneyland
Del