Connery

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid: Mest kraftfulde Panamera nogensinde

Hidsig hybrid!

Porsche har netop løftet sløret for den mest kraftfulde Panamera til dato: Panamera Turbo S E-Hybrid.

Den nye Panamera Turbo S E-Hybrid har en opgraderet 4,0-liters V8-motor kombineret med en 190-hestes elmotor, som giver hele 782 hestekræfter og et drejningsmoment på 1.000 Nm. Det gør det muligt for bilen at accelerere fra 0-100 km/t på blot 2,9 sekunder og opnå en tophastighed på 325 km/t.

Den videreudviklede motor inkluderer twin-scroll-turboladere, der optimerer motorens effektivitet og reducerer CO2. Samtidig er den 8-trins dobbeltkoblingsgearkasse (PDK) forbedret for at kunne håndtere det enorme drejningsmoment fra hybriddrivlinjen.

Turbo S E-Hybrid kommer også med et opgraderet batteri på 25,9 kilowatttimer, en 45% stigning i kapacitet sammenlignet med forgængeren. Resultatet er en elektrisk rækkevidde på op til 88 kilometer (WLTP), Batteriet kan oplades fuldt ud på to timer og 39 minutter.

Banerekord på Nürburgring

Den nye Turbo S E-Hybrid har allerede sat en ny rekord på Nürburgring Nordschleife med en tid på 7:24.172 minutter, det hurtigste for en Panamera til dato.

Designmæssigt skiller Turbo S E-Hybrid sig ud med aggressive front- og bagkofangere, 21-tommers Turbo S-hjul i den eksklusive Turbonite-farve og et interiør præget af Turbonite-detaljer. Modellen er også udstyret med kulfiberkeramiske bremser, baghjulsstyring og Porsche Active Ride med aktive støddæmpere.

ANNONCE
Porsche Panamera GTS - Foto: Porsche AG -  Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid: Mest kraftfulde Panamera nogensinde Porsche Panamera GTS - Foto: Porsche AG

Men vent, der er mere

Udover Turbo S E-Hybrid har Porsche også præsenteret den nye Panamera GTS. GTS komme med en 4,0-liters V8-motor, der leverer 500 hestekræfter. GTS-modellen byder på en 0-100-tid på 3,8 sekunder og en tophastighed på 302 km/t. 

De danske priser for Panamera Turbo S E-Hybrid starter ved 3.244.900 kr. inklusive moms, mens Panamera GTS kan fås fra 3.179.900 kr. Begge modeller lanceres hos Porsche Center Aarhus og Porsche Center København i løbet af 2024.

ANNONCE
Del

Seneste nyt