Connery

Porsche Mission E: Første all-electric fra Porsche har 600 hestekræfter

Pas på Tesla, konkurrencen er på vej

Porsche går benhårdt efter Tesla, med deres nye firedørs konceptbil, det bliver fremvist ved IAA-messen i Frankfurt.

Porsche Mission E er en fuldelektrisk firepersoners sport-salonbil. Bilen har en rækkevidde på 500 kilometer, 600 hestekræfter (440kW) og kan oplades til 80% på bare 15(!) minutter.

Mission E er firehjulstrukket, firehjulsstyret og kan nå 100 km/t på 3.5 sekunder. Det er stadig lidt langsommere end den vildeste Tesla Model S, men meget pænt for første koncept, må man sige.

Bilen bliver drevet af to PMSM-motorer (permanent magnet synchronous motors) som motorsportsentusiaster måske vil genkende fra årets Le Mans-vinder (LMP1-H) Porsche 919 Hybrid.

De to motorer kan skubbe bilen frem til 200 km/t på under 12 sekunder, og modsat andre elektriske biler, kan de blive ved med at levere fuld kraft, selv mellem flere mellemaccelarationer. (Læs: Insane-mode always on). Mission E kan køre 500 kilometer på en opladning, og takket være en nyudviklet 800-volt teknologi, kan batteriet lades op til 80% på bare et kvarter. Fantastisk. 

Hjemme i garagen har man mulighed for at installere en "trådløs oplader" i gulvet, så man slipper for kabler, og andet besvær. Bilen sværger selvfølgelig til Porsches klassiske linjer, og du kan se de lækre designfeatures i galleriet. 

Hvis du vil læse pressemeddelelsen direkte fra pressecentret i Tyskland, skal du klikke her. 

ANNONCE
Porsche Mission E: Reveal
Del

Seneste nyt