Connery

Porsche har afsløret den nye 911

Broader, faster, stronger - better?

Der er ikke mange bilmodeller, der bærer på så meget genkendelighed og arv som Porsche 911. Den er legendarisk intet mindre.

Og i dag har Porsche, ved et preevent til Los Angeles Motorshow, løftet sløret for den nye inkarnation, af den elskede model. 

Porsche 911 (992) overtager efter et flot run med typenummer 991, der blev introduceret i 2013. 

Kraftigere end tidligere

Porsche har videreudviklet deres turboladede rækkesekser, og baseline for Carrera S og Carrera 4S er nu 50 hestekræfter højere, med 450 hestekræfter. Det sker blandt andet takket være et nyt layout for turboladere og et forbedret kølesystem.

Bilen har fået en gennemgående overhaling, og især de digitale systemer er også blevet tilgodeset. Interiøret byder på et hjerte, i form af en 10.9" touchskærm. Hele bilen er blevet forbedret, og det kommer blandt andet til udtryk i en række nye systemer som Porsche Wet Mode (Der gør det mere sikkert at køre på vådt underlag), Night Vision Assist der bruger termiske kameraer til at øge sikkerheden, AI og meget mere. 

Den baghjulstrukne Porsche 911 Carrera S rykker 0-100 km/t på 3.7 sekunder, mens den firehjulstrukne 911 Carrera 4S klarer disciplinne på blot 3.06 sekunder. Det er de små ting der tæller, men det gør begge biler 0.4 sekund hurtigere end de foregående modeller. 

Tophastigheden lyder på 308 km/t for Carrera S og 306 km/t for Carrera 4S. 

Brændstofforbruget? Op til 11.1 km per liter.

ANNONCE
Porsche 911 Highlights
Porsche har afsløret den nye 911

Bred stil

Designet har også fået en overhaling, og af specielt mærkbare ting, der at bilen i fronten er blevet 45mm bredere, det samme er de 20" store forhjul, der får samme bredde som de 21" store baghjul. 

Det er også blevet til elektriske håndtag (ala Tesla), nye LED forlygter, og en væsentligt bredere hækspoiler og en ret cool lysstribe der håndterer de bagerste lygter.

Kilde: Porsche AG

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce