Connery

Populær Løvens Hule-iværksætter snød alle: Er med i årets Robinson Ekspedition

Morten fra Luksusbaby i nye tv-udfordringer

Her på redaktionen har vi et godt øje til Løvens Hule og de mange spændende og utrolig virksomheder der pitcher ind til sultne investorer. 

En af de større virksomheder der har været igennem møllen er virksomheden Luksusbaby, der i 2021 solgte næsten halvdelen af virksomheden i programmet til løverne Jan Lehrmann og Jacob Risgaard. 

Under pitchet stiftede vi bekendtskab med Ann-Louie Christine Aasted og Morten Grabowski Kjær - ægteparret sammen skabte og den dag i dag fortsat driver det meget populære shopping-univers for babyer (og måske i særdeleshed deres forældre). 

Nu er den ene af iværksætterne dukket op i deltagerlisten til Robinson Ekspeditionen 2024. 

ANNONCE
Morten, 44 år fra Aalborg - Foto: Sille Serup/Viaplay Group - Populær Løvens Hule-iværksætter snød alle: Er med i årets Robinson Ekspedition Morten, 44 år fra Aalborg - Foto: Sille Serup/Viaplay Group

Snød alle
Morten Grabowki har igennem en række offentlige opslag på Linkedin i den senere tid forsøgt at dække over deltagelsen, ved at annoncere at han ville gå Caminoen i total stilhed. Det viser sig nu at det var en løgn. Caminoen var et dække for Robinson-deltagelsen - og alt tyder på at hans deltagelse har betydet en hel del. 

I hvert fald har iværksætteren nu meldt ud, at man (fortsat) søger en ny CEO til Luksusbaby. I opslaget som er udkommet i forbindelse med Robinson-afsløringen, fortæller Morten at han nu er på jagt efter sit næste eventyr - som kunne komme i form af et projekt eller en virskomhed der mangler en ny aktiv partner, eller noget helt tredje. 

Robinson Ekspeditionen 2024 får premiere på TV3 den 2. september 2024. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt