Connery

Polestar O2-konceptbilen sættes i produktion som Polestar 6

Det svenske elbilsmærke bekræfter planerne om den luftige konceptbil

Polestar O2 konceptbilen der blev afsløret i foråret, har vist sig så populær, at Polestar nu har bekræftet planerne om at sætte bilen i produktion under navnet Polestar 6. 

"Med den overvældende respons fra forbrugerne og pressen tog vi beslutningen om at sætte denne fantastiske roadster i produktion, og jeg er så begejstret for at kunne realisere dette projekt. Polestar 6 er en perfekt kombination af kraftfuld elektrisk ydeevne og glæden ved frisk luft, som man får med en åben bil," siger Thomas Ingenlath, Polestars administrerende direktør.

Polestars kommende cabriolet bliver byget på Polestars aluminiumsplatform - og skal udstyres med virksomhedens nye 800-Volt arkitektur, der allerede er på plads for den kommende Polestar 6. 

Det betyder at den kommende 6'er får en kapacitet på op mod 650 kW (884 HK) og et moment på 900 Nm i dobbeltmotordrivlinjen. Accelerationstiden = 0-100 km/t på 3.2 sekunder. 

Polestar har ikke nævnt, om produktionsmodellen, ligesom konceptbilen, vil være udstyret med en indbygget fjernstyret drone...

Polestar forventer en modellens lancering i 2026, men har allerede nu åbnet for reservationer for potentielle købere. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt