Connery

Polestar 3 skal også produceres i USA

Polestar deler nyt om deres kommende SUV

Mens Polestar endnu ikke har lavet en officiel afsløring af deres kommende model, er navnet; Polestar 3 på plads - og det samme er et nyt produktionssted.

Polestar fortæller at den kommende Polestar 3, der bliver en elektrisk SUV, skal produceres sammen med Volvo-biler på en fabrik i Ridgeville, South Carolina, i tilføjelse til deres produktion i Kina, der understøtter de øvrige markeder. 

Det betyder, at Polestar nu har spredt deres produktion over både Kina (Polestar 2) og USA, og selvom det lyder lidt skørt, er der en mening med det. 

Polestar er nemlig interesseret i at producere deres individuelle modeller, så tæt på de markeder, hvor de forventes at sælges i størst antal - og her er Amerika en vigtig faktor. 

"Polestar 3 vil blive fremstillet i Amerika for vores amerikanske kunder,” siger Thomas Ingenlath, Polestars administrerende direktør. ”Jeg husker den positive respons, da jeg første gang delte Polestars vision her i USA, og jeg er stolt over, at vores første SUV vil blive produceret i South Carolina. Fra nu af er USA ikke længere et eksportmarked, men et hjemmemarked."

I mellemtiden er Polestar 2 så småt på vej til det danske marked. Polestar Danmark har for nyligt udmeldt, at de første Polestar Spaces i landet åbner den 21. juni 2021 i København, sammen med fem Polestar Destinations i Nærum, Vallensbæk, Vejle, Aarhus og Aalborg - her vil det være muligt at se, prøvekøre og få udleveret en købt Polestar 2. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce