Connery

Polestar 2 får performanceopdatering med 67 ekstra hestekræfter

Opgraderingen gør Polestar 2 endnu hurtigere

Ikke alt i livet er gratis - det gælder både for anskaffelsen af en elektrisk Polestar 2 Long Range Dual Motor, og det gælder også for den nye performanceopdatering, som Polestar 2-kunder nu kan overveje. 

Den nye Performance-opdatering til Polestar 2 giver forbedringer i bilen reaktionsevne, og åbner for en ekstra 50 kW performance - svarende til omkring 67 hestekræfter. 

Performanceopdateringen der foretages som ren over-the-air opdatering af bilens software, er en tilkøbt opdatering, der kan foretages af Polestar-ejere med en Long Range Dual Motor-version. Tilkøbet foregår i Polestar Extra webshoppen, for en pris på 7.500 kroner. 

ANNONCE
Polestar 2 med ny performance-sticker - Polestar 2 får performanceopdatering med 67 ekstra hestekræfter Polestar 2 med ny performance-sticker

Performanceopdateringen løfter så også vognens villighed, og reducerer 0-100 km/t sprinten til blot 4.4 sekunder, mens maskinens samlede effekt lander på 350 kW (476 hk) og et moment på 680 Nm. 

Den ekstra kraft bliver tilgængelig som et boost ved hastigheder mellem 70 og 130 km/t, hvor delsprinten mellem 80-120 km/t er blevet skåret ned med et halvt sekund - til 2.2 sekunder. 

Foruden selve softwareopdateringen, vil Polestar-kunder der foretager sig handlen, også modtage et nyt sæt af Performance-stickers, som står frit for at montere, hvis man vil prale lidt med sin ekstra-ydende elbil. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce