Connery

Polestar 2 fåes nu fra 375.000

Elbilmærket har åbnet for deres danske 'webshop' - og ny variant

Polestar skød deres danske salg i gang i august 2021 fra deres fysiske showrooms, og lagde ud med deres potente firehjulstrukne Performance-model, der havde startpriser fra 449.000 kroner, men nu er den digitale salgsplatform klar - og det samme er en ny variant. 

Den, i Danmark, nye model, hedder Polestar 2 Long Range Single Motor - der med forhjulstræk alene, leverer en elektrisk rækkevidde på 540 kilometer (WLTP) på en opladning. 

375.000 kroner starter denne model i - med basisfarven Void (sort), og en mere afdæmpet motorperformance, der dog stadig leverer 170 kW (231 hk). Med i prisen er der en kæmpe sending af standard-udstyr - mens det selvfølgelig er muligt at konfigurere bilen op i en helt anden prisklasse, hvis man ønsker det. 

Polestar Danmark har store forventninger til den nye version, og forventer et tilføjelsen vil styrke efterspørgslen blandt danske bilkøbere. 

Direktør for Polestar Danmark Henrik Bang siger: ”I Danmark er vi lige nu inde i en fantastisk periode, hvor interessen for Polestar bare stiger og stiger dag for dag. Derfor er det også af stor vigtighed og med stor glæde, at vi i går d. 21. september havde Kick-Off på det digitale salg på www.polestar.com – og dermed gør vi det 100% muligt for vores kunder at købe Polestar 2 direkte på polestar.com”

ANNONCE
Del

Seneste nyt