Connery

Polestar 2 åbner for streaming af tv og serier

Polestar tilføjer DRTV streaming-app til infotainment-systemet

Svenske Polestar er klar med mere underholdning til danske (Polestar)-bilister - det kommer i form af en ny opdatering til den elektriske bils Android Automotive OS. Her har man nemlig åbnet for, at brugere kan streame underholdning fra DRTV streamingappen - men kun når man holder stille. 

"Kombinationen af Androids velkendte og brugervenlige økosystem og Polestars platform til udvikling gør det nemt for app-udviklere at skabe og tilpasse indhold til vores kunder, så der er helt klart gode ting i vente." fortæller Henrik Bang, adm dir. for Polestar Danmark. 

Polestars anvendelse af Google Automotive OS gør det muligt, at arbejde med dybere lag af app-tilpasning, end det eksempelvis tillades i biler der benytter Android Auto, der med en mere plug-n-play løsning, pålægger meget restriktive begrænsninger på videoindhold - baseret på globale sikkerhedsforanstaltninger. Videoindholdet i Google Automotive OS er dog også kun tilgængeligt, når bilen holder stille. 

Polestar Danmark fortæller i forbindelse med tilføjelsen af DRTV-appen, at man "Glæder os til at fylde endnu mere dansk streaming-indhold på over den kommende tid." - hvilke specifikke apps der menes her, er endnu ikke offentligt. 

Tilføjelsen af DRTV til videostreamingen kommer forholdsvis hurtigt, efter Polestar tilbage i maj 2021, først annoncerede, at de arbejdede på at udvikle en videostreaming-app til Polestar 2. 

Polestars nye videoplayer med DRTV er tilgængelig i alle Polestar 2 biler fra 29. november 2021. Dataforbrug for videostreaming er inkluderet i bilens dataplan. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce