Connery

Polestar 1 er en elegant 600-hestes hybridbil fra Volvos performance-brand

Polestar 1 spiller sig på banen på elegant vis

Volvos performance-brand Polestar har fået en solid kapitalindsprøjtning fra moder-selskabet - godt 4.7 milliarder kroner - og er nu gået i markedet med annoncering af deres egen produktion: Polestar 1.

Polestar er altså ny bilfabrikant, og den første bil med Polestar på motorhjelmen blev annonceret i Shanghai i dag.

Polestar 1 er en "Grand Tourer Coupé", og så er den også en fed hybridslæde med 600 hestekræfter, 1000 Nm og en elektrisk rækkevidde på 150 kilometer (Flot for en hybrid!).

Forbrændingsmotoren er en fire-cylindret sag med superlader og turbolader, der konstant smider heftigt moment igennem hjulene - dertil kan man så smide alle boostkræfterne fra de tre elektriske motorer på 80 kW hver (109 hk stykket) og så lyder det altså til at vi har at gøre med en virkelig sjov vogn. 

No smoke and mirrors

Kunderne sammensætter og bestiller Polestar-biler online via en Polestar app eller internetportal. Men Polestar er opmærksom på, at kunderne har brug for at se produkterne i virkeligheden, så der bliver indviet en række såkaldte Polestar Spaces rundt om i verden. Men Polestar kan dog allerede bestilles i dag, for alle 1-moverne!

Læs mere på Polestar.com

Del