Connery

PokerØkonomi Del 2: Raketter

Skyd Rakketter: Det modsatte af sund BankRollManagent, men noget sjovere hvis du kan lide blandingen af skill og gambling.

At skyde rakketter af i poker, gøres bedst fredag eller lørdag eftermiddag før en bytur, inden du rører nogen form for alkohol.
PokerØkonomi Del 2: Raketter
Du har måske budgetteret med at bruge 600 DKK i alt, i byen hvis du er fornuftig, eller du tager dankortet med og det bliver brandvarmt, hvis du agerer som din pokerskribent.

Det her skal ikke være et råd om husholdning økonomi, men en guide til god poker underholdning, som I kan benytte. Det er den sundest mulige måde, hvis man forstår at spille poker, men taber underholdningselementet og føler sig bundet af de stramme regler som sund bankroll management kræver eller helt ærligt bare ikke tager det så vandvittigt seriøst.

Sådan gør du
Når du skyder raketter skal du fx. aftale med dig selv at du bruger 200 DKK mindre i byen hvis du taber. Dvs, undlade at give en omgang eller tage bussen hjem istedet for en taxa.
Du sætter de 200 DKK ind hos dit foretrukne pokerrum. Så har du knapt 40 $. Find det NL 100 $ bord, med den højeste flop procent, og gerne andre fjolser som dig der ikke sidder med fuldt inskud. Spil den bedste poker du har lært. Det hjælper dig sjældent at spille andet end Tight Agressive (en spillestil vi kommer ind på senere) her. Vent på den gode hånd og smadrer igennem når den kommer, fx. Reraise AK og AQ preflop hvis du får muligheden.
Ideen er således at finde den rigtige hånd at doble på, udfra den rigtige strategi.
Om man herefter foretrækker, at dele gevinsten op på 2 borde, eller gå op til NL200 er en smagssag. Jeg mener rigtige rakketter skal limit rushes maximalt, altså ryk op på NL200.

Når målet er nået
Lykkes det dig at doble igen har du måske nået målet for din raket og 2 muligheder byder sig. Et er at trække dine 200 DKK ud, og tordne videre således at du kun spiller for dit overskud, når du limit rusher dig frem er det meget vigtigt at få hævet pengene ud, inden matematikken, sender dig naturligt broke. Max spilletid i en rigtig raket er 2 timer, så skal man også i bad. Et limitrush skal ikke ødelægges af gebyr, rakeback eller ej. Den anden er naturligvis at trække dine 800 DKK ud, og enten nyde din gratis bytur, eller købe en flaske til drengene, som således er tvunget til at lytte mindst 10 minutter, på dine bedste hænder den aften.

Du er naturligvis meget velkommen til at poste spørgsmål, historier eller kommentarer herefter og tja, min vildeste raket indtil videre endte i 3000 DKK plus. Den Glade Gris, Dakota, Peder Wessel og naturligvis HongKong (bør seriøst snart lære at gå i byen nogle ordentlige steder) fik godt halvdelen inden for de efterfølgende tolv timer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce