Connery

Pokémon Scarlet og Violet er det hurtigst sælgende Nintendo-spil nogensinde

Her troede du måske, at Pokémon-feberen var forbi?

10 millioner eksemplarer på tre dage. Det er ret mange spil - og det antal langede Nintendo over disken i åbningsweekenden, da de nye installationer af Pokémon-franchiset blev lanceret den 18. november 2022. 

Pokémon Scarlet og Pokémon Violet - to sider af samme spillemønt, står nu for det højeste globale åbningssalg for et spil til en Nintendo-konsol nogensinde. Altså ikke bare til Nintendo Switch, men i forhold til alle Nintendo-maskiner nogensinde. 

Det skal også ses i forhold til, at det mest populære Nintendo-spil nogensinde Wii Sports i hele Nintendo Wii's levetid solgte 82 millioner eksemplarer (og nok primært fordi det blev bundlet med konsollen)

ANNONCE
Pokénon Scarlet launch trailer

I Pokémon Scarlet og Pokémon Violet begiver spillerne sig ud på en rejse, hvor de frit kan udforske verden i deres eget tempo og tage fat på handlingen i vilkårlig rækkefølge. Pokémon Scarlet og Pokémon Violet byder også på udvidede multiplayerfunktioner for op til fire spillere, som sammen kan kæmpe og fange Pokémon. Spillerne kan også udforske de forskellige steder i regionen sammen med andre spillere. Uanset om man udforsker, kæmper, deltager i Tera Raid Battles eller bare holder en afslappende picnic, vil spillerne få uforglemmelige oplevelser med deres venner og familie, både lokalt trådløst eller online.

Nåå ja, og motorcykelpokémons!

ANNONCE
Del

Seneste nyt