Connery

Pokémon Legends: Arceus - Tilbage i tiden med mere action!

Det kommende Pokémon-spil dykker dybere ned i RPG-genren

I skrivende stund er der tre nye reelle Pokémon-spil på bordet til Nintendo Switch - først, senere i 2021 kommer de længe ventede Pokémon Brilliant Diamond og Pokémon Shining Pearl - og tidligt i 2022 lanceres Pokémon Legends: Arceus.

De første to er remakes af det klassiske Nintendo DS Pokémonspil, men med Arceus forsøger man sig med noget lidt andet. 

Pokemon Legends: Arceus, der kun lige er blevet annonceret, tager franchisen i en ny retning - lød det i en udmelding fra Nintendo, under P25. 

For det første tager Pokémon i Arceus en tur tilbage i tiden - indenfor Pokémon-universet. I alle de spil vi har set hidtil, lever Pokémon i en mere moderne verden - hvor der både er strøm og mange moderne teknologier. Arceus tager tilbage til en tid - hvor verden stadig var vild - og Pokémon også var det, for det meste.

Spillet sætter ud for at levere en pokémon-oplevelse, der byder på nye action og RPG-elementer, som går langt videre end hvad vi tidligere har set i et Pokémonspil. 

Det er en lovende udvikling - teaser-traileren afslører dog ikke for meget - men vi forestiller os et Pokémonspil, der tager en del ved lære af et spil som Zelda: Brath of the Wild. 

Se traileren til Pokémon Legends: Arceus her:

ANNONCE
Pokémon Legends: Arceus
Del

Seneste nyt