Connery

Pokémon kommer endelig til Nintendo Switch

Vend tilbage til Kanto regionen til november

The Pokémon Company annoncerede i går to kommende versioner af ét remake, af det ikoniske Pokémon Yellow Version.

Spillene kommer til at hedde henholdsvis Pokémon: Let's Go, Pikachu! og Pokémon: Let's Go, Eevee! .

De er som nævnt remakes af det til tider forglemte Pokemon Yellow Version, hvor man i stedet for at vælge én af de 3 oprindelige startere, får en Pikachu som starter af Proffesor Oak.

Der er dog med de nye spil håb forude, for dem som i sin tid misundede rivalen Professor Oak's barnebarn for at få en Eevee i stedet, da din starter afhænger af hvilken version du tilegner dig.

Men det er langt fra den eneste afvigelse de nye remakes har, fra det oprindelige. Se traileren forneden:

ANNONCE

For det første, kan du faktisk se de forskelige Pokémons som færdes rundt omkring i Kanto regionen. Du er derfor ikke nødsaget til at løbe hovedløst rundt i græsset og naturen rundt omkring i spillet, i håb om at støde på lige netop den Pokémon ud af 151 du søger. 

Derudover har det nye spil adopteret Pokémon GO's fangekoncept, så du i stedet fanger Pokémons ved hjælp af præcision. Nintendo Switchen som konsol tilbyder med de motion-kontrollerbare Joy-Con's du spiller med, at du fysisk skal kaste Pokéballs efter de Pokémons du vil fange.

Du kan sågar overføre Pokémons fra selve Pokémon GO appen, til de nye spil, for at bruge dem deri. Du skal dog vælge dem varsomt, da det indtil videre tyder på, at du kun kan overføre dem den ene vej, og altså ikke tilbage til Pokémon GO.

Det er med de to Joy-Con's desuden også muligt, for første gang nogensinde, at spille lokal multiplayer i de nye spil. 

Er indlevelsen med Joy-Con's ikke nok, kommer der i anledning af spillet en anden controller, ved navn Pokéball Plus. Controlleren er fysisk formet og designet som en Pokéball, og du kan ligeledes overføre en Pokémon til den, og gå rundt med den deri.

Hvis du er mere til de traditionelle Pokémon-spil, kommer det næste i rækken i slutningen af 2019.

Alt andet end lige, er der med Pokémon: Let's Go, Pikachu! og Pokémon: Let's Go, Eevee! noget for enhver smag, uanset om du vil opleve Kanto-regionen for første gang eller påny.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce