Connery

Pokémon Go kommer til Europa meget tidligere end planlagt

Nintendo tør ikke sove på guldægget

Free-to-play spillet Pokémon Go ramte USA og Australien i weekenden, og det har været ALL HYPE på nettet lige siden. Nintendo og Ninatic havde efter sigende valgt at holde tilbage på det europæiske marked, og planlagde et efterårsrelease, for at spare på deres servere, men det er en dum idé.

Mange mange tusinder af europæere er nemlig mindst lige så fanatiske efter at få fat i spillet, og de har valgt at oprette udenlandske app-store accounts og downloader uautoriserede Android-apps som aldrig før. En uholdbar løsning. Jeg har selv været lige på nippet til at gøre det, men efter den seneste nyhed, har jeg valgt at vente - tænk nu hvis man får startet en "pirat"-konto op, og så ikke kan flytte lortet over på en legit konto. Det duer bare ikke!

Wall Street Journal kan nu rapportere, at Nintendo og Niantic Labs har bestemt sig for at udgive Pokémon Go i Europa, Japan og resten af asien indenfor få dage. GODE NYHEDER!

Pas i øvrigt på, hvis du forsøger at skaffe en random APK.fil til din Android - antallet af malware-reporter på Pokémon Go kopier er ustyrligt højt. 

Hvis du ikke kan vente med at få fat på spillet, kan du følge denne guide, den er thrustworthy: Sådan kommer du igang med Pokémon Go

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce