Connery

Playstation Two

50.000 mennesker kan ikke tage fejl... Playstation 2 er kommet for at blive.

Som I sikkert har hørt, har Playstation smidt en ny udgave af den populære konsol, Playstation 2, på gaden med et federe design og i en meget mindre størrelse. Nu med navnet Playstation Two.
Playstation Two
Næsten 50.000 af den nye PlayStation 2 blev solgt i sidste uge, da den ramte det engelske marked - formentlig også godt hjulpet af releasen af Grand Theft Auto: San Andreas, som udkom samme dag.

Den nye PlayStation 2 solgte mere end dobbelt godt som Xbox, hvis salg endda steg 7% i forhold til forrige uge. Den nye PlayStation 2 solgte i sidste uge mere end 17 gange så godt som Gamecube, hvis salg i England næsten er gået i stå.

Jeg fik den nye udgave af en PS2 af min kæreste samme dag, San Andreas kom på gaden. Hun havde givet 1300,- for den i EB Games på Strøget.

Som I kan se på billederne, er den nye model ikke særlig stor, og den vejer heller ikke særlig meget. Det er en fed konsol og den kan en del. Til alle dem. der vil vide mere om hvad der ligger inde i konsollen: Kig nederst i artiklen!

Jeg læste på nettet, at grunden til, at de har lavet den så lille og elegant, er at man kan have den med i bilen, og så tilslutte en lille LSD skærm og et trådløst Joypad - fed idé.

Jeg har nu haft muligheden for at teste konsollen og jeg må sige, at jeg er meget overvældet af de ting den kan, hvis man tænker på dens størrelse. Den er hurtigere og der er indbygget netværkskort i, så man kan spille FIFA og andre netværksspil på den, uden man skal investere dyre domme i at købe det som ekstra tilbehør. Den har nu kørt døgnet rundt med San Andreas i, og den virker endnu. Det er fantastisk.

Min gamle PS2 gik i stykker mange gange. Laseren blev støvet og så kunne den ikke afspille disken. Jeg begyndte at skille den ad, og rensede laseren og så kørte den igen i nogle uger. Man skal passe på når man tager låget af, der sidder en lille metal tråd som gør at man kan tænde for den, og hvis man ikke passer på når man åbner den, så går den i stykker. Dette skal ikke skræmme jer, for den er nem at se. Selv min lillebror renser sin egen.

Når men som sagt er den nye PS2 endnu et godt køb fra Playstation.

Jeg har lige sat nogle billeder ind i galleriet, som I skal nyde imens jeg sidder og spiller San Andreas på den samme konsol, som I sidder og savler over nu!



Nu til det mere tekniske om den nye PS2:
ANNONCE
Playstation Two
PlayStation®2 Tekniske Specifikationer

Under den smarte, mørke overflade på PlayStation 2 er der et elektronisk kraftværk. Som en af de stærkeste maskiner skabt nogensinde indeholder PlayStation 2 masser af styrke i dens myge indpakning, hvilket garanterer, at når du spiller spil, lytter til cd'er eller ser dvd'er, er det den bedst mulige oplevelse.

Hvis du er interesseret i det praktiske i PlayStation 2, kan du finde de nødvendige oplysninger< nedenfor.

GRUNDLÆGGENDE OPLYSNINGER

Produktnavn PlayStation®2 "Charcoal Black" (kulsort)

Produktkode SCPH-70000 CB

Dimensioner 230 mm (B) ×28 mm (H) ×152 mm (D)

Vægt Ca. 900 g

Kompatible formater Cd-rom i PlayStation®-format

Cd-rom i PlayStation®2-format

Dvd-rom i PlayStation®2-format

Lyd-cd

Dvd-video*

Dvd-rw (VR-mode)

* Udtrykket "dvd-video" bruges til at betegne dvd-r-, dvd-rw- (video-mode),

dvd+r- og dvd+rw-diske.

POWER

I hjertet af PlayStation 2 er der en CPU, eller Central Processing Unit, der arbejder hårdt for at styre ethvert aspekt af maskinen. Bakket op af den primære hukommelse og en grafiksynthesizer gør PlayStation 2 i stand til at bevæge et fænomenalt antal polygoner rundt på din tv-skærm (der tilsammen udgør grafikken på skærmen).

CPU 128 bit custom multi-media Emotion Engine chip

System Clock Frekvens: 294.912MHz

Cache Memory: Instruktion 16KB, Data 8KB + 16KB (ScrP)

Main Memory: 32MB

Memory Bus Båndbredde: 128bit DMA

Co-processor: 2 Parallele Vektor Operations Enheder

Floating Point Ydeevne: 6.2 GFLOPS

3D CG Geometric Transformation: 66 Millioner Polygoner pr. Sekund

Komprimeret Billed-afkoder: MPEG2

GRAFIK

Hvem der end sagde, at spil handler om grafik, må helt klart have kigget på PlayStation 2's grafiske ydeevne. Med den ihærdige grafiksynthesizer-chip om bord glider grafikken bare derudaf, og dyrebare CPU-processorkræfter spildes ikke på, at Lara fremviser sin herlige person.

Grafiksynthesizer

System Clock Frekvens: 147MHz

Om chip Memory: 4MB DRAM

Frame Buffer Båndbredde: 38.4Gbytes/sek

Pixel skrive hastighed: 2.4Gpixels/s

l / 0

Det står bare for 'Input/Output', og PlayStation 2's I/O-systemer sørger for, at alt forløber problemfrit i konsollen. Du kan selv vælge din metafor - det er ligesom at have veje uden trafikpropper eller et afløb, der aldrig stopper til. Hvordan man end opfatter det, ordner PlayStation 2's I/O-systemer sagerne.

CPU Core: Forbedret PlayStation-CPU

Clock Frekvens: 37.5MHz

IOP Memory: 2MB

Sub Bus: 32-bit

Lyd

Hvor ville fed grafik være uden fed lyd? I et tavst spil, vel - men sådan leger PlayStation 2 ikke. Overdøv dine naboer, og fordyb dig selv i spillet med hele 48 kanaler med lyd.

Antal stemmer: 48kanaler, med 3D surround sound

Lyd Memory: 2MB

Output Frekvens: Op til 48 KHz (DAT kvalitet)

DVD

Når du er for træt til at løfte dine DUALSHOCK-rystende fingre, kan du bare læne dig tilbage og lade PlayStation 2 underholde dig på dvd.

Maksimal størrelse: Dobbeltlags 9GB

Komponent Hastighed DVD-ROM - ca. 4 x hastighed CD-ROM - ca. 24 x hastighed

BRUGERGRÆNSEFLADE

Vil du have en endnu bedre PlayStation 2-oplevelse? Så slut noget til den. PlayStation 2 understøtter forskellige muligheder for udvidelse via to USB-udgange, to controllerporte og det yderst vigtige NETVÆRKSSTIK, som gør dig i stand til at gå online med et stort udvalg af PlayStation 2-spil og programmer.

Brugegrænsefladetyper

Universal Serial Bus (USB) x 2

Controller Port x 2

MEMORY CARD slot x 2

NETVÆRKSSTIK

DIGITAL OUT (OPTISK)-udgang

AV MULTI OUT-UDGANG
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce